Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prenosné zelené plátna Valera vo vás prebudia kreatívneho tvorcu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Valera Screens predstavila inovatívne mobilné zelené plátna, ktoré sú určené pre tvorcov, aby mohli kdekoľvek vytvárať a editovať zaujímavé dynamické scény. Produktová rada bola vytvorená pre hráčov, streamerov, producentov, filmových tvorcov, firmy, školy a ďalších.

V dnešnej dobe narastá trend v tvorbe mobilného obsahu a rôzni tvorcovia a streameri hľadajú nové spôsoby ako zaujať svojich divákov. Spoločnosť Valera Screens sa im preto rozhodla podať pomocnú ruku v podobe novej série mobilných zelených plátien, ktoré im umožnia rozvíjať ďalej svoju kreativitu, a vďaka ktorým môžu dosiahnuť profesionálne vyzerajúci obsah v cenovo dostupnej hladine.

Výrobca prináša tri modely. Patrí sem mobilné zelené plátno Explorer, ktoré sa dodáva v troch veľkostiach a model Creator 95. Plátna majú vlastnú látku nazvanú ako Chromaboost, ktorá je odolná voči pokrčeniu, a ktorá zvyšuje efektivitu zeleného plátna aj v slabších svetelných podmienkach.

Mobilné zelené plátno Creator 95 od spoločnosti Valera Screens.

Model Explorer váži menej ako 3,6 kilogramu a dá sa nastaviť s orientáciou na šírku a na výšku. Rozloženie plátna so statívom trvá zhruba dve minúty. K dispozícii sú dve verzie, jedna s uhlopriečkou 70 palcov a druhá verzia má uhlopriečku zeleného plátna až 90 palcov. Prenosné zelené plátno Creator 95 je vysúvacie a jeho plocha s rozmermi 59 x 75 palcov sa dá rozložiť už za približne 10 sekúnd.

Mobilné zelené plátno Explorer s uhlopriečkou 70 palcov sa predáva za 99 dolárov, zatiaľ čo verzia s 90 palcovou uhlopriečkou má cenu 129 dolárov. Vysúvacie prenosné zelené plátno Creator 95 stojí 139 dolárov.

Tri modely mobilných zelených plátien Valera Screens.

Mobilné zelené plátno Explorer od spoločnosti Valera Screens.