Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

IXPO 2019 dá možnosť prezentovať sa aj menším slovenským firmám

IXPO 2019 dá možnosť prezentovať sa aj menším slovenským firmám
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prinášate inovatívne riešenia, ktoré spájajú kreativitu a technológie? Unikátny technologický festival IXPO, ktorý sa v Bratislave začína už 26. apríla, vám dá možnosť prezentovať sa. Stačí sa zapojiť do Inovačnej súťaže.

Cieľom IXPO je priblížiť najnovšie trendy v technológiách, inováciách a gamingu, a to nielen nadšencom ale i širokej verejnosti. Organizátori festivalu sa preto spojili so spoločnosťou Centire s.r.o. a pripravili špeciálnu Inovačnú súťaž aj pre menšie slovenské firmy. „IXPO predstavuje jedinečnú príležitosť predstaviť sa potenciálnym klientom, partnerom, médiám a tisíckam návštevníkov. Radi by sme túto možnosť sprostredkovali aj menším, zato inšpiratívnym firmám, a to prostredníctvom inovačnej súťaže. Víťazovi umožníme prezentovať sa na tomto podujatí a finančne ho podporíme“ približuje Ľubomír Billý, zodpovedný za inovačnú súťaž v spoločnosti Centire s.r.o.

Spoločnosť dlhodobo podporuje inovačné aktivity firiem na Slovensku aj formou inovačnej súťaže. Inovačná súťaž sa pritom ukázal ako vhodný formát aj v zadaniach vyhlásených renomovanými spoločnosťami Volkswagen a Mondeléz. Vďaka súťaži spoznal Volkswagen návrhy na lokalizáciu áut vo výrobe, Mondelézu predstavili inovátori praktické riešenia pre výrobný proces. Súťaž tak prináša firmám možnosť spoznať potenciálnych nových dodávateľov, partnerov či zamestnancov.

A ako môžu firmy vyhrať možnosť prezentovať na IXPO? „Okrem podmienky tržieb za posledné tri roky, stačí predložiť minimálne tri referencie, v ktorých spojili kreativitu a technológie. Zaujíma nás však hlavne návrh ich prezentácie priamo na IXPO, pričom platí - čím originálnejšie, tým lepšie“, približuje Ľubomír Billý.

Firmy môžu svoje návrhy posielať do 15. marca.

Viac informácií a podmienky súťaže nájdete na stránke: https://www.centire.com/sk/novinky/sutaz-o-prezentaciu-na-ixpo-trva-az-do-15-marca-2019

(Zdroj: Tlačová správa IXPO)