Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Zoi Meet cez umelú inteligenciu odstraňuje jazykové bariéry

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 5. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Množstvo medzinárodných odborníkov v oblasti obchodu definuje komunikačné a jazykové bariéry ako jeden z najnáročnejších aspektov podnikania. S ich odstránením by však mohol pomôcť inteligentný systém Zoi Meet, ktorý rozumie aj miestnemu žargónu a prekladá až do troch jazykov.

Žijeme v globálnej ekonomike, v ktorej 20 percent ľudí hovoriacich po anglicky očakáva, že ďalších 80 percent bude mať rovnaké schopnosti. Spoločnosti si dobre uvedomujú, že rozšírenie ich pôsobenia a vplyvu po celom svete si vyžaduje pracovníkov, ktorí dokážu efektívne komunikovať vo viacerých jazykoch. No je problém nájsť dostatok ľudí, ktorí majú odborné znalosti vo viac ako jednom jazyku.

Inteligentný prekladací nástroj Zoi Meet.

Nie vždy môže mať spoločnosť viacjazyčný tím. Jazykové bariéry na poradách teda môžu byť mimoriadne náročné a môžu viesť ku kultúrnym nedorozumeniam, ktoré môžu sabotovať akýkoľvek pokus o efektívnu komunikáciu. Riešením by však mohol byť nástroj pre rozpoznávanie reči a prekladu do iného jazyka Zoi Meet.

Systém využíva umelú inteligenciu, ktorá s pomocou strojového učenia dokáže pochopiť aj slang či miestny žargón, ktorý je špecifický v danom odvetví alebo priamo vo vašej organizácii. Softvérové rozhranie Zoi Meet s technológiou rozpoznávania reči zaznamená hovorcu na porade a jeho slová preloží a prepíše do titulkov v reálnom čase. Účastníci môžu sledovať prepisy súčasne na ľubovoľnom zariadení, a to až v troch jazykoch na jednej obrazovke.

Inteligentný prekladací nástroj Zoi Meet.

Zoi Meet navyše ukladá všetok audio záznam a textový prepis zo stretnutí. Používateľ môže jednoducho vyhľadávať rôzne témy, vie upraviť tento prepis a spolu s poznámkami ho môže zdieľať ďalej so svojimi medzinárodnými partnermi vo viacerých jazykoch. Všetky textové prepisy sú pritom synchronizované s audio záznamom hovorcov.

Inteligentný nástroj Zoi Meet vďaka svojim kombinovaným funkciám môže firmám pomôcť s odstránením jazykových bariér a zároveň im ušetrí čas a eliminuje prípadné nedorozumenia, ktoré by mohli brzdiť efektivitu komunikácie v globálnom podnikaní.

Inteligentný prekladací nástroj Zoi Meet.