Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Stolík s prísavkami DeskView pre stojacu kanceláriu s výhľadom

Stolík s prísavkami DeskView pre stojacu kanceláriu s výhľadom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 6. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Už niekoľko rokov sa výrobcovia nábytku venujú aj výškovo nastaviteľným stolom, ktoré prinášajú zdravotné výhody práce po stojačky. Teraz však americkí vývojári vytvorili jedinečnú alternatívu DeskView. Tá má formu prenosného pracovného stolíka či poličky, ktorá sa s prísavkami pripevní na okno.

DeskView by sa dal jednoducho popísať ako malá pracovná doska, ktorá sa dá rýchlo a ľahko pripevniť na sklo okna alebo k akémukoľvek inému plochému a neporéznemu povrchu. Doska sa montuje prostredníctvom dvoch ručne ovládaných prísaviek, ktoré sú umiestnené na spodnej strane. Po upevnení potom môže DeskView údajne udržať váhu až 18 kilogramov, hoci jeho plocha je tak akurát dostačujúca pre uloženie väčšieho notebooku s nejakým tým pracovným miestom na okolo.

Prenosný pracovný stolík DeskView.

Pokiaľ povrch vyhovuje určeným požiadavkám, prísavky na ňom môžu udržať prenosný stolík DeskView až niekoľko mesiacov, či dokonca rokov. Keď nastal čas jeho odstránenia alebo premiestnenia, stačí ak používateľ uvoľní páčky na oboch prísavkách. Pracovná plocha stolíka má rozmery 63,5 x 30,5 centimetrov a je k dispozícii v bielom alebo v čírom akrylovom prevedení alebo v prírodnom bambuse. Montážne držiaky sú vyrobené z liateho hliníka. Celé to váži 3,6 kilogramu.

Prenosný pracovný stolík DeskView.

Ceny začínajú na úrovni 235 dolárov za biele a bambusové modely, zatiaľ čo číry akrylový model stojí 265 dolárov. V cene je aj malá vodováha, takže pracovná doska nebude po namontovaní krivá. Okrem toho výrobca prináša aj niekoľko alternatívnych verzií, ktoré sú k dispozícii na predbežnú objednávku. Jedna má hlbší pracovný priestor 35,5 cm za 275 dolárov a prenosný skladací model za 250 dolárov. Navyše je k dispozícii aj príslušenstvo v podobe stojana na notebook, ktorý ho udrží nad pracovnou plochou stolíka.

Prenosný pracovný stolík DeskView.