Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo pridáva výkonné mobilné zariadenia do extrémnych podmienok

Lenovo pridáva výkonné mobilné zariadenia do extrémnych podmienok
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 6. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo predstavila úplne novú generáciu notebookov ThinkPad, určených pre extrémne pracovné podmienky a náročných používateľov, ktorí si potrpia na výkon, mobilitu a štýl zároveň. Medzi nové mobilné zariadenia patrí odolný ThinkPad X1 Carbon 8. generácie a ThinkPad L13. Praktický a ľahko prenosný ThinkBook Plus a ThinkBook 13 zasa ocenia študenti aj tí, ktorí potrebujú pracovať mimo kancelárie. Lavínu úloh, stretnutí a všetkých pracovných zadaní používatelia hravo skrotia s asistentom ThinkSmart View.

Extrémny pracant: ThinkPad X1 Carbon 8. generácie

 

Jeden z najodolnejších pracovných notebookov značky ThinkPad prichádza vo vylepšenom prevedení. S procesorom Intel Core 10. generácie a neuveriteľnou výdržou batérie je perfektným zariadením pre náročnú prácu v teréne aj za extrémneho počasia. ThinkPad X1 Carbon 8. generácie prešiel armádnym testovaním a je pripravený na piesočné búrky, obliatie aj arktickú zimu.

Používateľom ponúka voliteľný dotykový FHD displej s bezpečnostnou funkciou PrivacyGuard, ktorá skryje obrazovku pred nechcenými pohľadmi. Pre ešte väčšiu bezpečnosť notebook šifruje dáta pomocou platformy dTPM (trusted Platform Module). Používatelia sa pripoja cez LTE alebo WiFi 6 takmer kdekoľvek na svete a v prípade nízkej batérie nabijú notebook z 0 na 80 % za necelú hodinu.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 8. generácie

Keď je cesta do práce radosť: ThinkPad L13

 

Notebookov, ktoré zvládnu prácu v dopravnom prostriedku, v kancelárii aj počas cesty späť domov veľa nie je. Lenovo preto predstavuje ThinkPad L13 – ľahké zariadenie vhodné na cesty, dostupné v rôznych farbách, s funkciou na ochranu súkromia a technológiou rýchleho nabíjania. Notebook je poháňaný 10. generáciou procesoru Intel Core, disponuje diskom SSD, pamäťou DDR4 a rýchlou WiFi 6. Vďaka 13,3-palcom a 1,38 kg je navyše skladný a ľahko prenosný, čo ocenia predovšetkým dámy, ktoré nechcú nosiť na stretnutia batoh alebo tašku naviac.

Lenovo ThinkPad L13

Podnikanie a škola hrou: ThinkBook Plus a ThinkBook 13

 

Ak hľadáte niečo extra, čo urobí vaše všedné dni chytrejšími a zaujímavejšími, tak je skvelou voľbou ThinkBook Plus. Toto zariadenie disponuje dvoma displejmi, takže umožňuje čítanie a zapisovanie poznámok, aj keď je práve zatvorené.

Klasický 13,3-palcový displej ponúka jasné a presné farebné stvárnenie. Notebook je navyše vybavený rýchlymi a pohodlnými funkciami ako je tlačidlo na spustenie s integrovanou čítačkou odtlačkov prstov či klávesové skratky. Pri videokonferenciách zabudnite na neustále opakovanie otázok a ospravedlnenia pre nekvalitný zvuk – vďaka reproduktorom Harman Kardon a mikrofónom s certifikátom Skype máte zaručený prvotriedny zvuk.

Pre študentov, ktorí sa nechcú hanbiť na každej prednáške a v kaviarňach na študijných stretnutiach so spolužiakmi je tu ThinkBook 13. Celokovové prevedenie, tenké rámiky a skvelá odozva procesoru Intel je zárukou spokojnosti. Počas dlhých a náročných dní ocenia používatelia batériu s výdržou až 11 hodín a zážitok zo sledovania večerného filmu či seriálu zabezpečí 13,3-palcový FHD displej s Dolby Vision a reproduktory Harman s Dolby Audio.

Lenovo ThinkBook Plus

Keď potrebujete asistenta: ThinkSmart View

 

S lavínou pracovných úloh, stretnutí a množstvom administratívy pomôže smart zariadenie ThinkSmart View, ktoré je pre také chvíle ako stvorený. Dotykové zariadenie môžete využiť ako druhý monitor pri videokonferenciách, zatiaľ čo notebook využívate na prácu. Zvládne aj akýkoľvek ďalší multitasking. Zariadenie chráni štvormiestny PIN a ak je spárované cez Bluetooth, zamkne zároveň i notebook.

Lenovo ThinkBook 13

Ceny a dostupnosť

 

• ThinkPad X1 Carbon 8. generácie je už dostupný na slovenskom trhu za cenu od 2059 EUR.

• ThinkPad L13 je už dostupný na slovenskom trhu za cenu od 1029 EUR.

• ThinkBook Plus je už dostupný na slovenskom trhu za cenu od 1349 EUR.

• ThinkBook 13 je už dostupný na slovenskom trhu za cenu od 889 EUR.

• ThinkSmart View je už dostupný na slovenskom trhu za cenu od 369 EUR.

Lenovo ThinkSmart View

Lenovo ThinkSmart View

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)