Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Domáca pracovná stanica DropTop sa zloží a schová za obraz

Domáca pracovná stanica DropTop sa zloží a schová za obraz
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 3. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pandémia ochorenia Covid-19 prinútila mnohých z nás pracovať z domu a anglický výrobca nábytku Pith & Stem sa snaží na tento trend nadviazať nástennou pracovnou stanicou, o ktorej v izbe ani nebudete vedieť, keď ju nemusíte používať. Rozkladací stôl DropTop je nabitý všetkým potrebným pre prácu z domu, no dá sa však štýlovo poskladať a schovať za fotografiu alebo umelecké dielo.

Spoločnosť Pith & Stem popisuje svoju domácu pracovnú stanicu DropTop ako plne integrovanú a pripravenú na produktívnu prácu. To znamená, že je vybavená dvojicou 24-palcových monitorov s rozlíšením Full HD a káblami USB / USB-C na nabíjanie a pripojenie k notebookom s operačným systémom Windows a Mac. Pod týmito monitormi sa nachádzajú dva úložné priestory pre uvedené notebooky alebo iné položky.

Domáca pracovná stanica Pith & Stem DropTops.

Samotná pracovná stanica je vyrobená z hrubej brezovej preglejky, ktorá môže byť povrchovo upravená buď čiernym alebo bielym saténom, pričom jej predná strana sa dá sklopiť tak, aby sa vytvoril stôl s rozmermi 120 x 60 cm, ktorý je držaný na mieste pomocou vlastných pántov, ktoré sa javia byť dosť silné. Po skončení práce sa doska stola dá zložiť späť na stenu a odhalí tak umelecké dielo alebo fotografiu vloženú do rámu v spodnej časti stola. Vďaka tomu sa pracovná stanica hodí do každého priestoru a robí produktivitu pohodlnú a štýlovú, bez narušenia súkromného života.

Domáca pracovná stanica Pith & Stem DropTops.

Pre DropTop je v ponuke pôsobivé množstvo prispôsobenia. Zákazníci si môžu vybrať z rôznych povrchových úprav dreva pre vonkajšie steny a pracovnú plochu, ako je jaseň a orech, a zvoliť si monitory od spoločností Philips, LG a AOC. Ak je stôl zložený, je možné zvoliť vonkajšiu fotografiu, ktorá bude umiestnená zvonka, a to buď z vopred vybratého sortimentu, alebo si zákazníci môžu na tlač poslať svoj vlastný obrázok.

Domáca pracovná stanica Pith & Stem DropTops.

Štýlová domáca pracovná stanica Pith & Stem DropTops sa bude vyrábať na objednávku vo Veľkej Británii a konečné náklady budú závisieť od úrovne prispôsobenia. Cena základného modelu sa začína od 1 099 GBP (približne 1 274 EUR).

Domáca pracovná stanica Pith & Stem DropTops.