Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LG One:Quick – inovatívne riešenie komunikácie pre nový spôsob práce

LG One:Quick – inovatívne riešenie komunikácie pre nový spôsob práce
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 11. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics (LG) oznámila uvedenie produktu LG One:Quick, zobrazovacieho riešenia tak revolučného, že jeho príchod so sebou prináša celkom novú kategóriu zariadenia. Pretože bolo vyvinuté v reakcii na nové spôsoby, akými ľudia pracujú, má riešenie LG One:Quick potenciál zmeniť a rozšíriť spôsob, akým jednotlivci, spolupracovníci a tímy komunikujú v novej realite práce na diaľku.

LG One:Quick sa skladá z produktov One:Quick Works (model 55CT5WJ), One:Quick Flex (model 43HT3WJ) a One:Quick Share (model SC-00DA), špecializovaného riešenia pre bezdrôtové zdieľanie obrazovky.

One:Quick Works je pokročilý 55palcový 4K UHD videokonferenčný displej a všestranný nástroj pre zvýšenie produktivity, vhodný pre rôzne pracovné prostredia, ako sú konferenčné miestnosti. One:Quick Flex s 43palcovou 4K UHD dotykovou obrazovkou je vybavený pohyblivým stojanom, aby vyhovoval rôznym scenárom použitia vo všetkých typoch podnikových prostredí. Oba modely sú založené na platforme Windows a sú kompatibilné s obrovskou knižnicou videokonferenčných aplikácií a nástrojov pre spoluprácu. Po spárovaní s One:Quick Share môžu používatelia jednoducho a rýchlo bezdrôtovo pripojiť svoje notebooky ku kompatibilným produktom LG digital signage.

Séria zariadení LG One:Quick.

One:Quick Works pre maximálnu produktivitu

LG One:Quick Works je vítaným doplnkom každého konferenčného priestoru a prináša bezproblémovú interaktívnu komunikáciu pre hladký priebeh produktívnych kancelárskych schôdzok. Toto riešenie typu all-in-one, ktoré získalo ocenenie Red Dot Award 2021, je vybavené vstavaným počítačom so systémom Windows, ostrou 4K UHD kamerou, mikrofónom, reproduktorom a digitálnou tabuľou. Okrem vstavaného videokonferenčného riešenia LG One:Quick Remote Meeting môžu používatelia pomocou zástupcov jednoducho inštalovať obľúbené aplikácie pre videokonferencie a spoluprácu, ako sú Teams, Webex a Zoom a ihneď tak zvýšiť svoju produktivitu. Mikrofón s vysokým ziskom účinne a zreteľne sníma hlasy až na vzdialenosť šesť metrov s minimálnym šumom v pozadí, zatiaľ čo kamera s rozlíšením 3840 × 2160 bodov automaticky sleduje a zaostruje na hovoriacu osobu. Kameru aj mikrofón možno jednoducho vypnúť pre maximálne súkromie a kľud.

LG One:Quick Flex.

One:Quick Works ponúka taktiež jednoducho použiteľné funkcie na správu a ovládanie. Videokonferenčná aplikácia One:Quick Remote Meeting od LG, ktorá je pripravená ihneď po vybalení z krabice a je počas prvých šiestich mesiacov k dispozícii zadarmo, bez problémov spolupracuje s One:Quick Works, čo umožňuje zdieľať dokumenty v rôznych formátoch, interaktívne kresliť v reálnom čase a automaticky zisťovať, kto hovorí na druhej strane.

One:Quick Flex pre maximálnu všestrannosť

Riešenie LG One:Quick Flex je určené pre širokú škálu scenárov použitia vo firmách, ako sú schôdzky malých skupín, diskusie jeden na jedného a skupinové prezentácie, ale je taktiež vynikajúcou voľbou pre nemocnice, školy a domácnosti, kde môžu ľudia na diaľku pracovať, učiť sa alebo hovoriť s ďalšími stranami. Displej s videokamerou, ktorá sníma široké 88stupňové zorné pole, je otočný a umožňuje prácu na šírku aj na výšku a je vybavený režimom rozdeleného zobrazenia pre jednoduchší multitasking. Výbavu dopĺňa mikrofón a kamera, intuitívne rozhranie, plná podpora dotykového pera a funkcia tabule. One:Quick Flex možno pripevniť na pohyblivý stojan pre jednoduchý transport medzi zdieľaným zasadacím priestorom a kanceláriou generálneho riaditeľa pre dôležitú videokonferenciu.

LG One:Quick Flex.

One:Quick Share pre bezdrôtové zdieľanie obrazovky

LG One:Quick Share umožňuje používateľom jednoducho zdieľať obrazovky notebookov s kompatibilnými modelmi LG digital signage. Po jednoduchom procese pripojenia môžu používatelia zdieľať obrazovku svojho počítača ľahkým stisnutím tlačidla na USB kľúči One:Quick Share. Rovnako jednoduché je aj prepínanie zdrojového zariadenia, pričom k produktom LG digital signage možno pripojiť až štyri zdroje súčasne. S One:Quick Share možno bez diaľkového ovládania upravovať aj nastavenie pripojených produktov LG signage, ako hlasitosť, režim obrazu a jas obrazovky.

LG One:Quick Flex.

„Ako líder na trhu vo vývoji riešení pre firmy sa LG vždy snaží dodávať premyslené a technologicky vyspelé produkty, ktoré zvyšujú produktivitu a pohodlie pri práci,“ povedal Paik Ki-mun, senior viceprezident a vedúci divízie Information Display spoločnosti LG Electronics Business Solutions Company. „Náš nový rad One:Quick je riešením, ktoré vzniklo z nutnosti v novom prostredí, ktoré nás donútilo premýšľať inak než v bežných podmienkach. Dúfame, že keď našim zákazníkom poskytneme nové spôsoby interakcie a odvádzanie práce, budú môcť lepšie zladiť a užívať si prácu aj osobný život.“

Najnovšia kolekcia pokročilých zobrazovacích riešení spoločnosti LG je navrhnutá tak, aby poskytovala intuitívny zážitok, ktorý zvyšuje produktivitu a zlepšuje spoluprácu a posúva kancelársku komunikáciu na celkom novú úroveň jednoduchosti a pohodlia. Rad One:Quick spoločnosti LG bude k dispozícii od tohto mesiaca v Kórei a nasledovať budú kľúčové trhy v Severnej Amerike, Európe a Ázii.

LG One:Quick Share.

(Zdroj: Tlačová správa LG)