Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Aktualizované portfolio ThinkPad podporuje voľbu a slobodu podnikania

Aktualizované portfolio ThinkPad podporuje voľbu a slobodu podnikania
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 3. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo oznámila najnovšie prírastky do portfólia ThinkPad: novú sériu T, sériu X a L, ktoré sú postavené na využití základných princípov dizajnu, inovácií a kvality. Aktualizované portfólio ThinkPad sa zameriava na širokú skupinu zákazníkov a inteligentnejšiu pracovnú skúsenosť a prináša moderné IT riešenia s novými technologickými funkciami, ktoré uspokoja potreby a túžby koncových používateľov.

K inováciám v rámci celého portfólia patria moderný pohotovostný režim, budenie hlasom, WiFi 6, podpora audio-vizualnych technologii Dolby Audio a Dolby Vision, plus zákazníci môžu optimalizovať vybrané modely buď s procesormi Intel Core vPro 10. generácie alebo s ďalšou generáciou procesorov AMD Ryzen 4000 Mobile. Spoločnosť Lenovo bude prvým výrobcom počítačov, ktorý ponúkne procesory AMD Ryzen PRO 4000 Mobile.

Tieto najnovšie modely posilňujú stratégiu spoločnosti Lenovo pri poskytovaní inteligentnejšej technológie pre všetkých vyvíjaním PC, ktoré prinášajú skutočnú hodnotu. Vylepšené prostredie pre koncových používateľov poskytujú inovatívne funkcie:

• Moderný pohotovostný režim ponúka smartfónový zážitok typu vždy zapnutý a vždy pripojený, v ktorom je systém naďalej pripojený s nízkou spotrebou energie a pokračuje v synchronizácii. Vďaka rýchlemu obnoveniu môžu používatelia rýchlo produktívne pracovať a funkcia Wake on Voice môže tento proces ďalej zjednodušiť.

• WiFi 6 a až CAT 16 WWAN poskytujú veľmi rýchle možnosti pripojenia, ktoré skracujú časy sťahovania a prakticky kdekoľvek zaisťujú efektívnu prácu v cloude. WiFi 6 je navrhnuté tak, aby udržalo optimálnu rýchlosť pripojenia v nasýtených bezdrôtových sieťach a nový protokol zabezpečenia WPA3 to počítačovým zločincom ešte viac sťažuje pri prelomení hesiel.

• Nové unifikované komunikačné funkčné tlačidlá umožňujú rýchle prijímanie a zavesenie hovorov.

• Prémiové možnosti UHD, OLED a Dolby Vision displejov prinášajú brilantné vizuály, systém reproduktorov Dolby Atmos Audio na zariadeniach série ThinkPad T a X alebo Dolby Audio na sérii L, ponúkajú rozšírené zážitky zo zvuku.

• Bezpečnostné riešenia ThinkShield pokračujú ako neoddeliteľná súčasť notebookov ThinkPad s voliteľným displejom PrivacyGuard ePrivacy a PrivacyAlert na modeloch s IR kamerou.

• Ochrana webovej kamery ThinkShutter a snímače odtlačkov prstov sú tiež k dispozícii na všetkých modeloch.

Notebooky ThinkPad sú skonštruované tak, aby vydržali

 

ThinkPad by nebol ThinkPadom bez prísnych testov Mil-Spec a kritických meradiel kontroly kvality. Počas posledných pätnástich rokov sa kvalita ThinkPadov zlepšila o 73%, napriek tomu, že sa ročne prepraví 4,5 krát viac systémov. Lenovo v tejto oblasti naďalej vyniká s podpornými 22 postupmi Mil-Spec a naďalej sa zameriava na inovácie v oblasti kvality a spoľahlivosti, ako napríklad proces spájkovania pri nízkej teplote, ktorý vstupuje do svojho tretieho roku implementácie.

Prémiový biznis pracant – ThinkPad T14, T14s a T15

 

Najúspešnejšia séria ThinkPad všetkých čias, séria T je stálicou portfólia ThinkPad. 14 a 15-palcové modely sú k dispozícii so systémom Windows 10 Pro a poháňané procesormi Intel Core vPro 10. generácie alebo v pripade modelov ThinkPad T14s a T14 aj mobilnými procesormi AMD Ryzen PRO 4000 Mobile. Najnovšie modely zahŕňajú všetky inovácie, ktoré by používatelia očakávali od prémiového prenosného počítača. Moderný pohotovostný režim, Wake on Voice, systém reproduktorov Dolby Audio a jasnejšie displeje s voliteľnou podporou Dolby Vision všetky prispievajú k jedinečnej skúsenosti koncového používateľa. Pridajte najmodernejšie pripojenie s WiFi 6 a voliteľnou CAT 16 WWAN, tento jedinečný zážitok siaha ďaleko za hranice kancelárie.

Prémiový mobilný pracant - ThinkPad X13 a X13 Yoga

 

Najnovšia séria X, navrhnutá tak, aby odrážala vlastnosti série T v menšom prenosnom balení, obsahuje mnoho inovácií inteligentných počítačov. Obe zariadenia X13 a X13 Yoga môžu byť nakonfigurované pomocou 500 nitového FHD displeja PrivacyGuard ePrivacy, ktorý pomáha chrániť používateľov pred pohľadmi ponad plece a X13 Yoga obsahuje systém reproduktorov Dolby Audio a voliteľný a prenikavý UHD OLED displej s technológiou Dolby Vision. ThinkPad X13 Yoga a X13 sa dodáva s procesormi Intel Core vPro 10. generácie. ThinkPad X13 je k dispozícii aj s procesormi AMD Ryzen PRO 4000 Mobile.

Efektívna produktivita pre akékoľvek podnikanie – ThinkPad L14, L15, L13 a L13 Yoga

 

Podnikoví používatelia, ktorí hľadajú atribúty ThinkPadov a potrebujú produktivitu založenú na hodnotách, by mali zvážiť sériu ThinkPad L. Nová séria L bola navrhnutá tak, aby bola celkovo tenšia a ľahšia, a navyše poskytuje funkcie, ktoré sú pre používateľov efektívne. WiFi 6 a voliteľný CAT 9 WWAN poskytujú rýchlosti pripojenia pre bezproblémovú spoluprácu v cloude. Nové funkčné tlačidlá zjednotenej komunikácie s rýchlym prístupom na počítačoch ThinkPad L14 a L15 uľahčujú pripojenie alebo opustenie schôdzí.

Dolby Audio a jasnejšie voliteľné dotykové displeje ponúkajú vylepšený interaktívny zážitok, zatiaľ čo používatelia si môžu vychutnať otvorenosť systému Windows 10 Pro s pohodlím podpory snímača odtlačkov prstov v rámci Windows Hello. ThinkPad L14 a L15 sú k dispozícii s procesormi Intel Core vPro 10. generácie alebo s mobilnými procesormi AMD Ryzen PRO 4000.

Uľahčenie podporného zaťaženia

 

Lenovo Premier Support je pokročilé riešenie na podporu PC navrhnuté tak, aby vyhovovalo požiadavkám našich komerčných zákazníkov. Táto nadštandardná služba umožňuje našim obchodným zákazníkom presunúť svoje rutinné úlohy v oblasti IT na špecializovaný tím technikov spoločnosti Lenovo, a tým uvoľniť svojich zamestnancov, aby sa mohli sústrediť na iné strategické iniciatívy a zvýšiť tak produktivitu koncových používateľov zrýchleným riešením problémov. Premier Support je k dispozícii 24x7 každý deň v roku na 100+ trhoch, ponúka komplexnú hardvérovú a softvérovú podporu, priamy prístup k elitným technikom bez improvizovaných riešení a zjednodušenú správu prípadov medzi koncovými bodmi s jediným kontaktným miestom.

Cena a dostupnosť

 

ThinkPad T14 bude dostupný koncom júna 2020, s predpokladanou cenou od 849 €.

ThinkPad T14s bude dostupný koncom júna 2020, s predpokladanou cenou od 1 029 €.

ThinkPad T15 bude dostupný koncom júna 2020, s predpokladanou cenou od 1 079 €.

ThinkPad X13 bude dostupný koncom júna 2020, s predpokladanou cenou od 849 €.

ThinkPad X13 Yoga bude dostupný koncom júna 2020, s predpokladanou cenou od 1 099 €.

ThinkPad L13 je dostupný u autorizovaných predajcov s predpokladanou cenou od 899 €.

ThinkPad L13 Yoga je dostupný u autorizovaných predajcov s predpokladanou cenou od 1 019 €.

ThinkPad L14 bude dostupný koncom júna 2020, s predpokladanou cenou od 649 €.

ThinkPad L15 bude dostupný koncom júna 2020, s predpokladanou cenou od 649 €.

(Zdroj: Tlačivá správa Lenovo)