Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Telekom myslí aj na firmy a prináša im nové T biznis paušály

Telekom myslí aj na firmy a prináša im nové T biznis paušály
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 4. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Slovak Telekom štartuje predaj nových T Biznis paušálov pre VSE a SME segmenty, ktoré budú dostupné už od pondelka 4. mája 2020. Sú rozdelené do troch rodín: T Biznis Nekonečno, T Biznis Premium a T Biznis Mini. Každá je určená inej cieľovej skupine firiem a podnikateľov. Vyšší počet paušálov poskytne nielen väčší výber na začiatku, ale aj možnosť zmeny počas viazanosti.

Flexibilita aj počas viazanosti

 

T Biznis paušály ponúknu novú mieru flexibility: zákazník môže ľahšie prejsť na iný paušál kedykoľvek počas viazanosti. Takto reflektujú paušály meniace sa potreby biznis zákazníkov a za pár eur ponúkajú možnosť získať viac minút či vyšší objem dát.

Ak bude zákazník potrebovať neskôr paušál znížiť, môže sa vrátiť na pôvodnú úroveň.

Prémiová starostlivosť

 

Telekom pristúpi aj k novej forme prémiovej starostlivosti o biznis zákazníkov. V snahe výrazne zlepšiť vzťah s klientom ponúkne Telekom prednostné spojenie s dedikovaným agentom (T-Master), proaktívny monitoring služieb, konzultácie a odborné poradenstvo tak, aby firma získala čo najlepšiu ponuku, zodpovedajúcu jej biznis potrebám.

Štruktúra nových T Biznis paušálov

 

Každá rodina paušálov je určená pre inú cieľovú skupinu zákazníkov.

T Biznis Nekonečno pre najnáročnejších ponúknu okrem nekonečných volaní a správ už aj nekonečné dáta. Biznis Nekonečno SD a HD obsahujú objem dát (25 / 60 GB) na prenos plnou rýchlosťou. Potom sa zákazníkovi spomalí rýchlosť na 3, resp. 10 Mbps, ktorou surfuje do konca mesiaca.

SD rýchlosť 3 Mbps stačí na pohodlné sledovanie videa online v SD kvalite, prezerenie web stránok či surfovanie po sociálnych sieťach. HD rýchlosť 10 Mbps je vhodná pre sledovanie HD videí a aj rýchlejší download či upload dát.

Pri Biznis Nekonečno získa zákazník aj voľné minúty, SMS a MB do Zóny 2 v roamingu.

Ďalších šesť paušálov patrí do rodiny T Biznis Premium. Tento typ obsahuje nekonečné volania a SMS plus určitý objem dát. Dvojica najvyšších má už objemy 15 a 18 GB mesačne.

Pre tradičných zákazníkov, ktorí veľa nevolajú a nedátujú, sú určené paušály T Biznis Mini. Toto trio obsahuje 500 MB dát a 100 až 200 minút mesačne.

T Biznis paušály v Magenta 1

 

Nové programy sa stanú ešte výhodnejšími, keď ich zákazník vloží do skupiny Magenta 1 Biznis. Ak má zákazník aspoň 1 paušál a pevnú službu aspoň vo variante M), získa viac minút a viac dát za nezmenenú cenu. Aj pri Biznis paušáloch možno darovať Magenta 1 Biznis dáta až 15 členom Skupiny.

Pri T Biznis Nekonečno paušáloch získajú zákazníci 10 až 20 GB Magenta 1 Biznis dát. Pri Biznis Nekonečno SD a HD ich môžu využiť na darovanie alebo sami na prenos plnou rýchlosťou. Pri Biznis Nekonečno MAX je možné 20 GB darovať v skupine.

Pri T Biznis Premium získa zákazník ďalšie dáta, ktoré môže buď darovať alebo sám ďalej využívať. Pri vyšších variantoch sa dostáva už na úroveň 18, 22 či 27 GB podľa programu.

Z Magenta 1 budú ťažiť aj zákazníci programov Biznis Mini: 2x toľko dát, 2x toľko minút i 2x toľko SMS (platí pre Biznis Mini 15 a 18).

Neminuté dáta a ďalšie balíčky

 

Súčasťou nového portfólia Biznis T paušálov je aj možnosť prenášať si neminuté dáta do ďalšieho mesiaca.

V novom portfóliu budú mať zákazníci možnosť dokúpiť si aj ďalšie dátové balíčky. Či už dva denné (1 GB za 1,5 €, resp. nekonečný za 3 €) a jeden mesačný (1 GB za 3 €, pričom dáta sa presúvajú do ďalšieho mesiaca).

Akciové telefóny k T Biznis paušálom

 

K T Biznis paušálom si môžu zákazníci kúpiť aj akciový telefón. Systém predaja je rovnaký ako pri paušáloch Happy a ÁNO Biznis: cena telefónu bude rozložená na viaceré poplatky. Vďaka nim si zákazník vyberá aj z drahších modelov a nemusí ich zaplatiť vopred. Ponuka smartfónov i ďalších zariadení bude obsahovať desiatky prístrojov. Cenník hardvéru je rozdelený do 6 cenových úrovní podľa jednotlivých paušálov.

(Zdroj: Tlačová správa Slovak Telekom)