Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

CAT S62 Pro: Mimoriadne odolný smartfón s vylepšenou termovíziou

CAT S62 Pro: Mimoriadne odolný smartfón s vylepšenou termovíziou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Značka CAT je známa svojimi odolnými smartfónmi, ktoré sú navrhnuté pre ľudí pracujúcich v náročných podmienkach. Tentoraz prichádza s modelom S62 Pro. Tento robustný a mimoriadne odolný smartfón s termovíznou kamerou je výkonný, štýlový a má aj dobrú optiku.

Hlavným rysom nového smartfónu CAT S62 Pro je opäť termovízna kamera, ktorá sa môže pochváliť až štvornásobnou schopnosťou snímania pixelov ako predchádzajúce modely. Technológia FLIR Lepton, ktorá je nainštalovaná v kamerovom module, sľubuje vyššie a ostrejšie rozlíšenie pre identifikáciu chladných a horúcich oblastí v rozsahu od -20 ° C až do 400 ° C.

Čo sa týka odolnosti telefónu, spĺňa prísny vojenský štandard MIL-STD-810H, s odolnosťou voči prachu, piesku, nečistotám a vode s krytím IP68. Môže tiež prežiť pád z výšky až 1,8 metra na oceľ a vydrží 35 minút pod vodou v hĺbke až 1,5 metra.

Odolný smartfón CAT S62 Pro.

S62 Pro má 5,7-palcový LCD displej s rozlíšením 1 080 x 2 160 pixelov a je poháňaný procesorom Qualcomm Snapdragon 660, spolu so 6 GB RAM a 128 GB internej pamäte, ktorá sa dá rozšíriť pomocou pamäťovej karty. Nejedná sa síce o špecifikácie najvyššej úrovne, ale sú dostatočne slušné na odolný smartfón.

K dispozícii je štandardný zadný fotoaparát s jedným objektívom, ktorý má rozlíšenie 12 megapixelov a predná 8-megapixelová kamera. Batéria s kapacitou 4 000 mAh podporuje technológiu rýchleho nabíjania.

Odolný smartfón CAT S62 Pro.

Nový odolný smartfón CAT S62 Pro, ktorý beží na najnovšom operačnom systéme Android 10, sa predáva za 749 dolárov. Je to drahšie ako v prípade väčšiny telefónov strednej triedy, ale vzhľadom na zvýšenú ochranu proti poškodeniu a funkcie termovízie ide o telefón, ktorý môže pomáhať v teréne.

Odolný smartfón CAT S62 Pro.