Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Štýlové DJ-ské slúchadlá V-Moda majú vylepšený zvuk a dlhšiu výdrž batérie

Štýlové DJ-ské slúchadlá V-Moda majú vylepšený zvuk a dlhšiu výdrž batérie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 8. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Od aktualizácie štýlových bezdrôtových slúchadiel Crossfade Wireless z dielne spoločnosti V-Moda, uplynul už nejaký čas, ale teraz má táto séria novú vlajkovú loď. Výrobca pritom sľubuje, že vylepšený zvuk a dlhšia výdrž batérie prispejú k „najpohlcujúcejšiemu klubovému zážitku vôbec“.

Profesionálne slúchadlá V-Moda Crossfade 3 Wireless, ktoré sú navrhnuté a skonštruované pre DJ-ov a milovníkov hudby, sú vybavené rozhraním Bluetooth 5.1 s podporou zvukového kodeku aptX HD od spoločnosti Qualcomm. To znamená potenciálne vyššie rozlíšenie bezdrôtového počúvania prostredníctvom 50 mm dvojmembránových meničov, než bolo k dispozícii predtým.

Ak sa používatelia rozhodnú pripojiť slúchadlá k zdroju hudby pomocou jedného z dodávaných káblov, môžu sa tešiť na prenos zvuku s certifikátom Hi Res Audio v širokej frekvenčnej odozve 5 až 40 kHz, s citlivosťou 107 dB a impedanciou 32 ohmov.

Profesionálne slúchadlá V-Moda Crossfade 3 Wireless.

Spoločnosť V-Moda uvádza, že oceňovaný zvukový podpis Crossfade bol preladený na väčšiu razanciu a údernosť, aby poskytoval „prostredie pre počúvanie s plným ponorením, ktoré ponúka klubovú energiu a vzrušenie s hlbokými, dobre definovanými basmi a mimoriadne hladkými stredmi a výškami“. Vyladenie ekvalizéra podľa vlastného vkusu je však k dispozícii prostredníctvom sprievodnej aplikácie pre operačné systémy iOS a Android.

Profesionálne slúchadlá V-Moda Crossfade 3 Wireless.

Výrobca sa opäť odvrátil od technológie potlačenia hluku, pričom už skôr uviedol, že takéto veci môžu pridať „ďalší akustický tlak na úkor kvality zvuku“. Nová vlajková loď Crossfade 3 Wireless preto využíva kombináciu pružnej kovovej čelenky a veľkých vankúšov z pamäťovej peny, ktoré pasívne izolujú používateľa od vonkajšieho rušenia a udržiavajú „zlý hluk vonku a dobrý hluk vnútri“.

Profesionálne slúchadlá V-Moda Crossfade 3 Wireless.

Používatelia majú k dispozícii viac ako dvojnásobnú výdrž batérie oproti predchádzajúcej generácii, čiže až 30 hodín na jedno nabitie cez port USB-C. Bezdrôtové slúchadlá 3. generácie vážia 315 gramov a vývojári zachovali mechanizmus závesu CliqFold pre jednoduchú prepravu po zložení, keď sa prenášajú s dodávaným cestovným puzdrom s tvrdým krytom.

Profesionálne slúchadlá V-Moda Crossfade 3 Wireless.

Sú tiež lacnejšie ako predchádzajúca generácia. Predávajú sa za 299,99 dolárov. K štandardným možnostiam bronzovej, metalickej a čiernej povrchovej úpravy sa dá pridať aj vlastný štýl. Spoločnosť V-Moda vyrába voliteľné šesťuholníkové kryty náušníkov s farebnou potlačou a laserovým gravírovaním, ktoré umožňujú používateľom propagovať svoju značku pomocou jedinečných umeleckých diel.