Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Electro World je už pod značkou NAY Elektrodom

Electro World je už pod značkou NAY Elektrodom
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
22. 8. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

NAY Elektrodom a Electro World sa spojili a od tohto týždňa pokračujú spoločne pod značkou predajní NAY Elektrodom a na www.nay.sk. Štvoricu slovenských predajní Electro World otvorili 19. 8. už pod názvom NAY Elektrodom.

Ako sme pred časom informovali, spoločnosť NAY prebrala prevádzky ElectroWorld, a to aj so všetkými záväzkami i zamestnancami. Zákazníci ElectroWorldu sa teraz vzhľadom na svoje požiadavky môžu obrátiť na niektorú z predajní NAY. Sieť predajní NAY Elektrodom sa týmto krokom rozrástla na Slovensku na 35 prevádzok. Do siete tak pribudli dve predajne v Bratislave, v Avion Shopping Center a v nákupnom centre Central, a po jednej v Prešove na Košickej 6 a v Košiciach na Trolejbusovej 1/B.

Pripomenieme, že NAY a.s., najväčší kamenný predajca spotrebnej elektroniky a súvisiacich služieb v strednej Európe, oznámil už 19.5.2014, že uzavrel dohodu s Dixons Retail plc o predaji jeho prevádzok Electro World v Českej republike a na Slovensku. V Českej republike pokračujú prevádzky Electro World aj naďalej značkou Electro World.