Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

HP Inc. má riešenia pre jednoduchšiu, bezpečnejšiu a výkonnejšiu podnikovú tlač

HP Inc. má riešenia pre jednoduchšiu, bezpečnejšiu a výkonnejšiu podnikovú tlač
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 6. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť HP predstavila nový softvér, ktorý podnikovým IT manažérom ponúka lepšiu bezpečnosť, mobilitu a výkonnosť tlačového riešenia. Nové nástroje ponúkajú: softvér pre mobilnú tlač, ktorý umožňuje jednoduchú tlač z mobilných zariadení na podnikových tlačiarňach a nové nástroje správy tlačiarní, ktoré IT oddeleniu umožnia optimalizovať firemné tlačové riešenie pre čo najlepší výkon.

HP JetAdvantage Connect umožňuje mobilným zariadeniam využívať tlačiarne v podnikovej sieti spôsobom, ktorý je podobný tlači z PC. Je intuitívnejší ako doterajšie možnosti mobilnej tlače, a to vďaka absencii niektorých nadbytočných krokov ako nutnosť otvoriť tlačovú aplikáciu alebo posielanie emailu do tlačovej fronty. Pre IT oddelenie je toto riešenie lacnejšie a jednoduchšie. Príprava tlače prebieha priamo v mobilnom zariadení a nie je vyžadovaný prístup k serveru. IT oddelenie môže využívať rovnaké nástroje pre konfiguráciu a správu mobilných zariadení ako pri firemných počítačov. V súčasnosti HP JetAdvantage Connect podporuje zariadenia s Androidom. Podpora iOS bude dostupná počas júna. Ostatné mobilné platformy budú pridané neskôr.

HP, HP Inc., softvér, tlač, tlačiareň, technológie, novinky, technologické novinky, inovácie, recenzie, prvé dojmy

Vyššia bezpečnosť pre mobilnú tlač:

• HP Access Control Secure Pull Print ponúka autentifikačné možnosti softvéru HP Acces Control ako samostatnú aplikáciu za nižšiu cenu. S týmto softvérom môže IT využívať všetky nástroje pre monitoring a zabezpečenie tlače z mobilných zariadení rovnakým spôsobom ako pri tlači z PC.

• HP Access Control 15.2 s novým updatom obsahuje podporu všetkých najnovších bezpečnostných protokolov a umožňuje pull printig naprieč celou IT infraštruktúrou bez ohľadu na množstvo domén.

Jednoduchšia správa tlače pre Chromebooky:

HP Print for Chrome je aplikácia, ktorá umožňuje lokálnu tlač z Chromebookov a aktuálne bola rozšírená o podporu Google admin konzoly. Vďaka tomu IT oddelenie získava priamy prístup k využitiu a správe aplikácie aj v rozsiahlej flotile Chromebookov.

HP, HP Inc., softvér, tlač, tlačiareň, technológie, novinky, technologické novinky, inovácie, recenzie, prvé dojmy

Lepšia produktivita vďaka Business Intelligence Solutions:

Pre zákazníkov, ktorí využívajú HP Managed Print, prináša spoločnosť HP novú sadu business inteligence nástrojov pre transparentnejšie sledovanie svojej tlačovej flotily. Ponúka im aj model budúceho vývoja pre zlepšenie možnosti predchádzania problémov. Tieto nástroje umožňujú zákazníkom rozhodovať sa na základe dostupných informácií, lepšie využívať partnerstvo s HP a zaistiť optimalizáciu svojich tlačových riešení pre čo najvyššiu produktivitu, bezpečnosť a efektivitu.

• HP Device Control Center je interaktívny nástroj pre správu tlačových zariadení, ktorý umožňuje sledovať polohu a stav zariadenia v reálnom čase.

• HP Instant Fleet Insight umožňuje rozsiahli reporting a analýzu, ku každému jednotlivému zariadeniu ponúka zobrazenie dát, akými sú napríklad servisná história, verzia firmvéru, postavenie vo flotile či využitie prístroja.

HP, HP Inc., softvér, tlač, tlačiareň, technológie, novinky, technologické novinky, inovácie, recenzie, prvé dojmy

(Zdroj: Tlačová správa HP Inc.)