Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inovácie od Dell EMC položia základy pre digitálnu transformáciu

Inovácie od Dell EMC položia základy pre digitálnu transformáciu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 11. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Dell EMC predstavila v texaskom Austine, počas konferencie Dell EMC World, rad nových produktov, riešení a spotrebných modelov, ktoré majú zákazníkom pomôcť s transformáciou IT a prechodom na digitálny biznis. Nová ponuka spája tie najlepšie technológie od Dell EMC a zameriava sa predovšetkým na cloud, analýzu big data, konvergovanú infraštruktúru, úložisko, ochranu dát a zabezpečenie.

Prieskum spoločnosti Dell Technologies ukázal, že takmer polovica (48%) popredných firiem netuší, ako bude podnikanie v ich odbore vyzerať už za tri roky. Zhodujú sa však na tom, že kľúčovými stratégiami pre digitálne transformáciu bude presun ku cloudovému modelu, rozširovanie možností vývoja softvéru, urýchlenie inovácií a hlbšie porozumenie dátam.

Modernizáciu dátových centier ale brzdí viacero prekážok, od ekonomických problémov po nadmerné množstvo dodávateľov. Nové produkty a riešenia, ktoré boli predstavené na Dell EMC World, vznikli práve s cieľom pomôcť firmám túto transformáciu uľahčiť, urýchliť a znížiť s ňou spojené náklady.

„Aby dnešné organizácie nepodľahli tlaku Uberu, Airbnb, Tesla a ďalších, musia sa pripojiť k digitálnej transformácii. Veríme, že drvivá väčšina z nich bude chcieť realizovať svoju premenu prostredníctvom hybridných cloudov. Prvým logickým krokom je modernizácia dátového centra pomocou najpokročilejších konvergovaných infraštruktúr, serverov, úložísk, technológií pre ochranu dát a kyberzabezpečení. My sme minulý týždeň predstavili nový rad produktov a riešení, ktoré tieto zmeny urýchli a uľahčí,“ hovorí David Goulden, prezident Infrastructure Solutions Group spoločnosti Dell EMC.

Inovácie od Dell EMC položia základy pre digitálnu transformáciu

Výber z oznámenia o nových produktoch zverejnených na Dell EMC World:

 

Prvý na trhu v úložiskách, serveroch a virtualizácii - ešte silnějšie hyperkonvergované systémy

Rozšírenie portfólia konvergovanej infraštruktúry Dell EMC o integráciu serverov PowerEdge do hyperkonvergovaných systémov VxRailTM Appliance a VxRackTM System 1000.

Nové analytické riešenie od Dell EMC prinesie lepšie porozumenie dátam

Predstavenie nového riešenia Analytic Insights Module, ktorého súčasťou je kompletný softvér, hardvér a služby potrebné na vytvorenie vhodného prostredia ako aj pre analýzu big dáta, tak aj pre vývoj natívnych cloudových aplikácií v priebehu niekoľkých dní.

Nový balíček pre zabezpečenie a správu koncových zariadení

Nové portfólio riešení pre správu koncových zariadení a ich zabezpečenie. Spája v sebe produkty od Dellu, Mozy, RSA a VMware AirWatch, a tým ponúkne ochranu, zálohovanie a obnovu dát, overovanie identity, zisťovanie hrozieb a ich riešení či pokročilú zjednotenú správu koncových zariadení a aplikácií.

Scale-out NAS systém Dell EMC Isilon bude celý vo flashi a zvládne neštruktúrované dáta

Nový prírastok do rodiny produktov Isilon prepojí výkon technológie flash s najobľúbenejšou scale-out NAS platformou.

Nový ECS 3.0 urýchli digitálnu transformáciu. O 60 % nižší TCO než s verejným cloudom

Aktualizácia platformy Dell EMC Elastic Cloud Storage™ (ECS), ktorá po novom podporuje servery Dell EMC PowerEdge. ECS 3.0 je účelovo vytvorený systém, ktorý spoločnostiam pomôže prejsť na digitálne hospodárstvo pomocou radu modelov s až o 60% nižším TCO než pri ukladaní dát do verejného cloudu.

Softvérovo definovaná ochrana dát v cloude pre moderné dátové centrá

Nová, softvérovo definovaná verzia najobľúbenejšieho ochranného úložiska Data Domain Virtual Edition 3.0, ktorého škálovateľnosť narástla na šesťnásobok po novom podporuje aj servery Dell EMC PowerEdge. Navyše podporuje aj nové softvérové doplnky s rozšírením pre cloud, ktoré majú za úlohu chrániť aplikácie a dáta v moderných dátových centrách a celkovo zjednodušiť a znížiť náklady na zaistenie ich bezpečnosti.

Rozšírenie kompatibility diskových polí radu SC Series

Rozšírenie schopností diskových polí radu SC Series (predtým Compellent™), osvedčených najmä u stredných firiem, ktoré sú teraz kompatibilné aj so špičkovým portfóliom správy úložísk, mobility a zabezpečenia dát, ktoré bolo v minulosti dostupné iba pre zákazníkov EMC.

Výnimočný partnerský program s množstvom obchodných príležitostí

Predbežná podoba očakávaného spoločného partnerského programu Dell EMC. Ten prepojí to najlepšie z doterajších programov a má ponúknuť partnerom prostredníctvom zjednoteného portfólia široké obchodné príležitosti a potvrdiť kladný prístup spoločnosti k partnerskej spolupráci. Inovovaný program sa má opierať predovšetkým o tri základné princípy - jednoduchosť, predvídateľnosť a výnosnosť. Dell EMC partnerom sľubuje značný rastový potenciál a chce im vyjsť maximálne v ústrety zaistením neprerušeného priebehu obchodných procesov a ochrany partnerských investícií.

(Zdroj: Tlačová správa Dell EMC)