Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Pripravené na podnikanie, bez ohľadu na veľkosť

Pripravené na podnikanie, bez ohľadu na veľkosť
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 12. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo oznámila aktualizované notebooky Lenovo ThinkPad L390 a L390 Yoga. Sú navrhnuté tak, aby vďaka legendárnej spoľahlivosti vyplývajúcej z rozsiahlych testov výdrže a komplexného zabezpečenia ThinkShield, vrátane čítačky odtlačkov prstov a infračervenej kamery, priniesli radosť koncovým užívateľom a IT oddeleniam.

Iniciatívy na transformáciu pracovísk sú v plnom prúde a reagujú na túžbu výkonných a dynamických koncových užívateľov. Nové pracovné prostredia sa zameriavajú hlavne na miesta pre spoluprácu a väčšiu mobilitu koncových zákazníkov, ktoré podporujú interakciu a produktivitu. Takéto priestory vyžadujú technológiu, ktorá umožňuje väčšiu flexibilitu a kreativitu.

Lenovo ThinkPad L390

Kľúčové funkcie zahŕňajú:

• Prvé notebooky ThinkPad, ktoré sa dodávajú s najnovšími procesormi Intel Core ôsmej generácie Whiskey Lake.

• 13.3-palcové FHD obrazovky s dotykovou funkciou a zabudovaným Aktívnym perom pri modeli L390 Yoga

• Funkcie zabezpečenia ThinkShield vrátane dTPM 2.0, dotykovú čítačku odtlačkov prstov a infračervenú kameru pri modeli L390 Yoga

• Kompletné portfólio Lenovo Services vrátane najlepšej podpory, dodacieho servisu, asistencie pri zmene a ochrany majetku

Lenovo ThinkPad L390 Yoga

Portfólio zariadení ThinkPad vždy ponúkalo širokú škálu možností a poskytlo tak zákazníkom špecifické zariadenie, ktoré potrebujú. Aktualizované ThinkPad L390 a L390 Yoga nie sú výnimkou. Séria L je pozicionovaná so zreteľom na cenovo citlivých a profesionálnych zákazníkov a zachováva si pritom reputáciu odolnosti a robustnosti zo zariadení ThinkPad.

Aktualizované modely ThinkPad L390 a L390 Yoga sa nachádzajú pod prémiovými notebookmi ThinkPad X1 a sériami T a X - korporátnymi ťahúňmi z hlavného prúdu a sú navrhnuté tak, aby poskytovali koncovým používateľom výkon a hodnotu strednej triedy. Tieto vysoko prenosné notebooky s Mil-Spec (vojenské špecifikácie) kvalitou konštrukcie, v sebe spájajú biznis funkcionalitu a riešenia, ktoré čelia súčasným výzvam kocových užívateľov a IT oddelení.

Lenovo ThinkPad L390

Dostupnosť a cena

 

ThinkPad L390 a L390 Yoga budú k dispozícií na objednanie počas tohto mesiaca v čiernej alebo striebornej.

L390 bude začínať na odporúčanej cene 770 € s DPH a L390 Yoga bude začínať na odporúčanej cene 950 € s DPH.

Lenovo ThinkPad L390 Yoga

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)