Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Digitálna tabuľa Surface Hub 2S zefektívni vaše firemné porady

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Microsoft aktualizuje svoju digitálnu pracovnú tabuľu Surface Hub o nový model Surface Hub 2S v 50-palcovej, prípadne v 85-palcovej verzii. Obria digitálna tabuľa je navrhnutá ako interaktívny nástroj pre prezeranie dokumentov, skupinové videohovory a prezentácie na pracovných schôdzkach.

Najmenší model Surface Hub 2S s uhlopriečkou 50 palcov funguje ako All-in-One počítač s integrovaným procesorom 8. generácie Intel Core i5, 8 GB operačnej pamäte RAM a 128 GB úložného priestoru vo forme SSD disku. Displej má rozlíšenie 3 840 x 2 560 pixlov. Oproti staršej verzii s 55 palcovou uhlopriečkou má displej tenšie rámy a jeho pomer strán bol z bežnejšieho širokouhlého formátu 16 : 9 zmenený na formát 3 : 2. Nový model je tiež výrazne tenší a ľahší.

Digitálna interaktívna tabuľa Surface Hub 2S je vybavená pre dôležité videokonferenčné hovory medzi členmi tímu až ôsmimi integrovanými mikrofónmi, duálnymi reproduktormi a špeciálnym subwooferom, ktorý je priamo zabudovaný v elegantnom tele. Samozrejme, že je tabuľa navrhnutá tak, aby fungovala najlepšie so softvérmi spoločnosti Microsoft - Windows 10, Office 365, Skype a Microsoft Teams.

Digitálna interaktívna tabuľa Microsoft Surface 2S.

Súčasťou výbavy je Surface Hub 2 webová kamera s rozlíšením 4K a digitálne pero Surface Hub 2 Pen pre kreslenie na obrazovke. K dispozícii je aj prenosná batéria, ktorá poskytne výdrž približne dve hodiny na jedno nabitie pre prípady, že ste mimo elektrickej zásuvky. Súčasťou voliteľného príslušenstva je napríklad aj stojan s kolieskami a držiak na stenu. Všetky spomenuté veci sa budú predávať samostatne, no zatiaľ neboli uvedené ceny.

Digitálna interaktívna tabuľa Microsoft Surface Hub 2S s 55 palcovou uhlopriečkou bude dostupná v priebehu júna za cenu 8 999,99 dolárov.

Digitálna interaktívna tabuľa Microsoft Surface 2S.

Väčšia verzia Surface Hub 2S s 85 palcovou uhlopriečkou bude k dispozícii až od budúceho roka. Jej displej bude mať tradičnejší širokouhlý pomer strán. Spoločnosť Microsoft plánuje v roku 2020 vydať aj model Surface Hub 2X s vylepšenými hardvérovými komponentmi a s novými funkciami. V skutočnosti bude Hub 2X k dispozícii aj ako aktualizácia, takže vlastníci modelu Hub 2S si ho budú môcť vymeniť za výkonnejšiu verziu, keď príde čas. Produktový rad doplní koncom tohto roku model Surface Hub 2 (bez S alebo X) v podobe dotykového displeja bez integrovaného počítača.

Digitálna interaktívna tabuľa Microsoft Surface 2S.