Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kinetické umelecké dielo sa rozloží na 165-palcový luxusný televízor

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 7. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Minulý rok predstavil výrobca špičkového audiovizuálneho hardvéru C Seed monštruózny model MicroLED televízora, ktorý bol až do potreby umiestnený pod podlahou obývačky, odkiaľ sa zdvihol a rozložil na zábavu v rozlíšení 4K. Teraz spoločnosť uviedla na trh podobný luxusný veľkoplošný televízor, tentoraz ide však o skladací televízor, ktorý žije trvalo nad zemou.

Podobne ako pri predchádzajúcom modeli M1 sa hlavný rám skladacieho televízora N1 zdvihne z odpočívacej vodorovnej polohy až do zvislej polohy a potom sa päť obrazových panelov rozloží a vytvorí jednu obrovskú rovnú plochu. Na rozdiel od svojho staršieho súrodenca však tento hliníkový podstavec nie je medzi sledovaním schovaný pod podlahou, jeho dvojfarebná matná krása je navrhnutá tak, aby vynikla ako kinetická socha v obývačke.

Luxusný skladací televízor C Seed N1.

„Pôsobíme na hornom konci trhu s high-endovými zariadeniami,“ povedal Alexander Swatek, generálny riaditeľ spoločnosti. „Mnohí naši klienti zbierajú umenie, všetci oceňujú najnovšie mediálne technológie a všetci požadujú vizuálnu kvalitu, ktorá je v súlade s vysoko rafinovaným interiérovým dizajnom, či už klasickým, moderným alebo úplne avantgardným. Spoločnosť C Seed je hrdá na to, že toto všetko môže poskytnúť v jednom úplne jedinečnom produkte, ktorý zvyšuje hodnotu luxusných obytných priestorov“.

Luxusný skladací televízor C Seed N1.

Televízor s rozlíšením 4K UHD sa môže v zvislej polohe a rozložený otáčať o 90 stupňov doľava a doprava podľa potrieb sledovania, zatiaľ čo technológia Adaptive Gap Calibration umožňuje potlačiť hranice medzi panelmi obrazovky a vytvára tak plynulý obraz na veľkej obrazovke.

Luxusný skladací televízor C Seed N1.

Medzi významné funkcie patrí 16-bitové spracovanie farieb, podpora dynamického obsahu HDR10+, jas 1 000 nitov, obnovovacia frekvencia 3 840 Hz a kontrast 30 000 : 1. Obrazovka bola tiež ošetrená povrchovou úpravou, ktorá pomáha znižovať odlesky. Systém obsahuje päť portov HDMI, dva porty USB plus pripojenie na Ethernet. Základňa / stojan pod rozsiahlou obrazovkou slúži aj ako integrovaný zvukový systém 9.2 s dvoma 100-wattovými reproduktormi.

Luxusný skladací televízor C Seed N1 bude k dispozícii od 1. štvrťroka 2023 v 103, 137 a 165-palcovej 4K verzii. Cena sa začína na astronomických 190 000 USD.

Luxusný skladací televízor C Seed N1.