Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Senzorický hudobný systém so zvlhčovačom a bezdrôtovou nabíjačkou

Senzorický hudobný systém so zvlhčovačom a bezdrôtovou nabíjačkou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 4. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V súčasnosti je na trhu množstvo rôznych bezdrôtových reproduktorov, ktoré svojimi funkciami dosť splývajú a môžu byť až nudné. Ak hľadáte niečo, čo dokáže viac ako len prehrávanie obľúbenej hudby a navyše to vyzerá štýlovo, mohlo by vás zaujať nové senzorické hudobné zariadenie s názvom KYH.

Senzorické hudobné zariadenie s celým názvom KYH Sensory Music Device je v prvom rade štýlový reproduktor, ktorý dokáže prehrávať obľúbenú hudbu dvomi spôsobmi. V prvom rade je to priamo prostredníctvom režimu indukcie, kedy používateľ len položí svoj smartfón na hornú stranu zariadenia, ktoré potom prehráva obľúbené skladby. Tie sa môžu prehrávať aj na diaľku pomocou bežného Bluetooth pripojenia z akéhokoľvek zdroja v okolí. Plocha pre položenie smartfónu navyše funguje ako bezdrôtová nabíjačka.

Streamovacie senzorické hudobné zariadenie KYH.

No zariadenie KYH obsahuje aj zvlhčovač vzduchu s plameňovou aromaterapiu, kedy sa ohrievaná voda s pridanou vôňou premieňa na paru, ktorá vychádza z vrchného otvoru. Farebne nastaviteľné RGB LED diódy vo vnútri pritom simulujú plápolanie plameňov. Ak sa nepoužíva, môže otvor poslúžiť aj ako stojan na smartfón. Na bočnej strane zariadenia sa nachádza integrovaný displej, ktorý zobrazuje nielen čas, ale aj teplotu a vlhkosť vzduchu v miestnosti. Zariadenie je k dispozícii v troch štýlových dekoroch dreva.

Streamovacie senzorické hudobné zariadenie KYH.

Streamovacie senzorické hudobné zariadenie KYH je momentálne súčasťou už financovanej startup kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za príspevok v sume od 99 euro (približne 91 euro). Plánovaná maloobchodná cena bola stanovená na 139 dolárov (asi 128 euro). Ak všetko pôjde podľa plánov výrobcu, prvé kusy pre podporovateľov kampane by mali byť zasielané v júni tohto roku.

Streamovacie senzorické hudobné zariadenie KYH.