Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Akčná 4K kamera Hero6 Black je ako stvorená pre spomalené videá

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť GoPro predstavila novú akčnú kameru Hero6 Black, ktorá dokáže nakrúcať adrenalínové videá v rozlíšení 4K pri rýchlosti až 60 snímok za sekundu, čo môžu používatelia využiť pre nakrúcanie jemne spomalených záberov.

Hero6 Black však so spomaleným pohybom ide ešte ďalej a tak majú používatelia k dispozícii režimy snímania v rozlíšení 2,7K pri rýchlosti 120 snímok za sekundu, alebo plnohodnotné spomalenie v rozlíšení 1080p pri rýchlosti 240 snímok za sekundu.

Akčná kamera GoPro Hero6 Black.

Akčná kamera dostala do výbavy vylepšený dynamický rozsah a najpokročilejší systém stabilizácie obrazu, aký kedy GoPro vo svojich kamerách osadila. Tieto a ďalšie vylepšenia spracováva nový obrazový procesor GP1, ktorý je údajne až dvakrát výkonnejší ako procesor v predchádzajúcom modeli akčnej kamery Hero5 Black.

Rozšírili sa tiež možnosti hlasového ovládania kamery a samozrejme jej nechýba ani Wi-Fi pripojenie. K dispozícii je aj funkcia Touch Zoom, vďaka ktorej si používateľ môže jednoduchým dotykom na displeji digitálne priblížiť záber.

Akčná kamera GoPro Hero6 Black.

Väčšina zvyšných špecifikácií vyzerá byť rovnaká v porovnaní so staršou kamerou Hero5 Black. Patrí medzi ne možnosť zachytenia statických snímok v rozlíšení 12 megapixlov aj v režime kontinuálneho snímania a kamera sa bez krytu môže ponoriť do vody do hĺbky 10 metrov.

Akčná kamera GoPro Hero6 Black je dostupná prostredníctvom stránok výrobcu za cenu 569,99 EUR bez microSD karty.

Akčná kamera GoPro Hero6 Black.