Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Slúchadlá ušité priamo pre majiteľov notebookov ThinkPad a Yoga

Slúchadlá ušité priamo pre majiteľov notebookov ThinkPad a Yoga
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca počítačov Lenovo sa rozhodol vytvoriť dve verzie vlastných bezdrôtových slúchadiel s aktívnym a elektronickým potláčaním okolitých ruchov, ktoré sú navrhnuté najmä pre majiteľov notebookov z produktového radu ThinkPad a Yoga. Slúchadlá majú rovnaké funkcie a typický dizajn.

Nové bezdrôtové slúchadlá sú zamerané na bežných spotrebiteľov aj firemných používateľov. Model Yoga ANC majú biely dizajn, zatiaľ čo slúchadlá X1 ANC sa dodávajú štýle ThinkPad, teda v prevedení striebornej a čiernej farby. Obe slúchadlá sa dajú sklopiť a prostredníctvom pripojenia Bluetooth 5.0 a USB-C podporujú zariadenia s operačným systémom Windows, iOS a Android.

Samotné slúchadlá sú vyrobené z kvalitného hliníka s mäkkými ušnými vankúšmi pre pohodlné nosenie. Spoločnosť Lenovo neodhalila informácie o výdrži batérie, no obe verzie slúchadiel je možné nabiť cez port USC-C do plného stavu za menej ako dve hodiny.

Bezdrôtové slúchadlá Lenovo ThinkPad X1 ANC

Bezdrôtové slúchadlá Lenovo Yoga ANC

Slúchadlá sú prispôsobené aj pre konferenčné hovory a sú optimalizované pre volanie cez Skype. Zvukovo boli doladené spoločnosťou Dolby. Ovládacie prvky priamo na slúchadlách umožnia používateľom rýchly prístup k nastaveniu hlasitosti aj k limitovanému nastaveniu intenzity zabudovaného mikrofónu.

Spoločnosť Lenovo sa s novými slúchadlami pridáva k ďalším výrobcom počítačov a notebookov, ktorí svoje značky používajú pre doplnkové produkty. Cenovo sa Lenovo snaží nastaviť tieto slúchadlá niekde na pomedzí medzi spotrebiteľov a komerčných zákazníkov. Bezdrôtové slúchadlá Yoga ANC budú k dispozícii od júna za cenu 158 euro, rovnako ako bude stať aj model ThinkPad ANC. Do Európy by mali doraziť niekedy v júni tohto roka.

Bezdrôtové slúchadlá Lenovo ThinkPad X1 ANC

Bezdrôtové slúchadlá Lenovo Yoga ANC