Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

S fotoaparátmi Ivy Cliq si svoje spomienky ľahko vytlačíte a nalepíte

S fotoaparátmi Ivy Cliq si svoje spomienky ľahko vytlačíte a nalepíte
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Väčšina ľudí je spokojná s okamžitým snímaním spomienok prostredníctvom smartfónov, no fotografie sa tak ľahko nedajú vytlačiť a napríklad nalepiť na dvere chladničky. Je to však možné s instantným fotoaparátom, ktorý má v sebe vstavanú mini tlačiareň. Do tohto segmentu vstupuje už aj spoločnosť Canon a to rovno s dvomi modelmi Ivy Cliq+ Instant a Ivy Cliq Instant.

Obidva instantné fotoaparáty Canon Ivy Cliq+ Instant a Ivy Cliq Instant používajú fotografický papier Zink s lepiacou páskou na zadnej strane. Do svojho tela môžu uložiť až 10 fotografických papierov naraz vo formáte 2x2 alebo 2x3. Z ponuky od spoločnosti Canon logicky vychádza lepšie model Cliq+, ktorý do výbavy dostal 8 megapixlový obrazový snímač, spolu s optickým hľadáčikom a možnosťou pripojenie k smartfónu prostredníctvom bezdrôtového pripojenia Bluetooth.

Instantný fotoaparát Canon Ivy Cliq.

Sprievodná mobilná aplikácia Mini Print umožní používateľovi experimentovať s filtrami, foto rámikmi a s textom ešte pred samotným vytlačením kópie, aby si svoje fotografie mohol nalepiť na dvere chladničky, vonkajší kryt notebooku alebo kdekoľvek inde. K dispozícii je aj možnosť nastavenia snímania na diaľku, použitie vlastných zvukov pre zapnutie a vypnutie fotoaparátu a zvukov spúšte.

Instantný fotoaparát automaticky ukladá snímky aj na microSD kartu a na prednej strane sa nachádza zrkadielko pre nastavenie záberu selfie fotografie, ktoré obklopuje kruh LED svetiel. Model Ivy Cliq+ je k dispozícii v bielej, modrej a červenej farbe.

Instantný fotoaparát Canon Ivy Cliq+.

Druhá z noviniek – Ivy Cliq, dostala 5 megapixlový obrazový snímač, nemá však podporu mobilnej aplikácie. Rovnako má na prednej strane malé selfie zrkadielko, no chýba mu krúžok LED svetiel.

Nové instantné fotoaparáty budú dostupné od budúceho mesiaca, s 10 fotografickými papiermi Zink v balení. Model Ivy Cliq sa bude predávať za maloobchodnú cenu 99,99 dolárov, zatiaľ čo cena modelu Ivy Cliq+ bola stanovená na 159,99 dolárov.

Instantný fotoaparát Canon Ivy Cliq+.