Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtové slúchadlá UE Fits sa do minúty presne prispôsobia ušiam

Bezdrôtové slúchadlá UE Fits sa do minúty presne prispôsobia ušiam
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 10. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší sú ideálne na počúvanie hudby na cestách bez toho, aby človeka rušil zmotaný kábel. No nie všetky dobre sedia v ušiach, a okrem vypadávania sa tak znižuje aj zážitok z počúvania. To dokážu rýchlo vyriešiť nové slúchadlá UE Fits od spoločnosti Ultimate Ears.

Existuje možnosť si nechať dať vyrobiť slúchadlá do uší na mieru podľa vytvorenej formy, no to môže trvať veľa času a stáť veľa peňazí. Nové úplne bezdrôtové slúchadlá do uší UE Fits k tomu pristupujú inak. Používajú aplikáciu, gél a LED diódy, ktoré umožnia prispôsobenie na mieru za krátky čas.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší UE Fits.

Používateľ musí teda najskôr spustiť sprievodnú mobilnú aplikáciu pre operačné systémy Android a iOS. Následné si prvýkrát nasadí slúchadlá UE Fits, ktorých Štuple sú pritom vyplnené gélom, ktorý tvrdne, keď integrované LED diódy začnú vyžarovať fialové svetlo, ktoré bolo aktivované pomocou aplikácie. Výrobca tvrdí, že tento proces trvá menej ako 60 sekúnd a potom by mal používateľ získať úplne bezdrôtové slúchadlá do uší so štupľami, ktoré sú tvarované tak, aby presne zodpovedali tvaru jeho uší.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší UE Fits.

Podľa spoločnosti Ulitmate Ears sa tak môžu používatelia tešiť na pohodlné počúvanie aj dlhé hodiny bez toho, aby slúchadlá padali z uší a rovnako je zaistená dobrá pasívna izolácia od okolitých ruchov. 10 milimetrové meniče by mali priniesť „sýty, hrejivý a detailný“ zvuk. Prehrávanie a prijímanie hovorov sa ovláda cez dotykovú plochu. Ďalšie funkcie a ekvalizér sa dajú nastaviť prostredníctvom mobilnej aplikácie. Duálne mikrofóny sú navrhnuté tak, aby potláčali hluk vetra a zabezpečili čistotu hovorov. Batéria vydrží až osem hodín nepretržitého prehrávania. V kombinácii s nabíjacím puzdrom sa dá prehrávanie predĺžiť na viac ako 20 hodín.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší UE Fits sa dajú predbežne objednať za 249 dolárov, pričom by mali byť dostupné túto jeseň.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší UE Fits.