Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Moin Camera: Filmový nástroj so stabilizátorom vreckovej veľkosti

Moin Camera: Filmový nástroj so stabilizátorom vreckovej veľkosti
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 4. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Moza prináša nový produkt s názvom Moin Camera, ktorý popisuje ako inovatívnu vreckovú kameru so stabilizačným závesom, ktorá je vybavená vstavanou 2,45-palcovou dotykovou obrazovkou a širokouhlým 120-stupňovým objektívom.

Dotykový displej s uhlopriečkou 2,45 palca umožní používateľom vreckovej kamery Moin Camera monitorovať záber z kamery a zároveň ovládať všetky nastavenia v ľahko použiteľnom grafickom rozhraní.. Kamera má 120-stupňový širokouhlý objektív, ktorý je ideálny na snímanie selfie videí alebo na vytváranie snímok krajiny. Moin Camera zdokonaľuje zručnosti pri nakrúcaní videí tým, že tvorcovi obsahu umožní zamerať sa na daný objekt.

Vrecková kamera so stabilizačným závesom Moza Moin Camera.

O kvalitné ozvučenie sa postarajú vstavané stereofónne mikrofóny, ktoré majú vylepšený výkon snímania a inteligentné potlačenie šumu, aby zaistili nesfarbený čo najvernejší zvuk. Kamera sa môže pochváliť aj stabilizačným trojosovým závesom, ktorý prispieva k plynulým záberom. V rukoväti je integrovaný systém ovládanie dotykového displeja, obrazový procesor a algoritmus riadenia motorčeka v stabilizátore „Anti Red Shake“.

Vrecková kamera disponuje 1 / 2,3 –palcovým obrazovým snímačom, ktorý zaistí kvalitné snímky s nízkym šumom. Kamera dokáže snímať statické fotografie s rozlíšením 12 megapixelov a videá v rozlíšení 4K pri rýchlosti 60 snímok za sekundu. K dispozícii je i režim nakrúcania 8-násobne spomaleného videa. Používateľ si môže zvoliť funkciu sledovania tváre, snímania panorámy alebo časozberných videí.

Vrecková kamera so stabilizačným závesom Moza Moin Camera.

Do tela s hmotnosťou len 176 gramov sa zmestila batéria, ktorá vydrží pracovať 145 minút a do plnej kapacity sa nabije za 90 minút. Po dokončení nakrúcania si môže používateľ stiahnuť videá a fotografie do smartfónu a pomocou aplikácie Moza Artist ich upraviť. K dispozícii sú rôzne filtre, efekty, či možnosť pridania hudby a ďalších vecí.

Kamera využíva funkciu Intelligent Silent Transfer na zrýchlenie času prenosu medzi smartfónom a úložným médiom. Aplikácia Moza Artist sa dá nastaviť aj na automatický import všetkých médií uložených v kamere pomocou bezdrôtového pripojenia Bluetooth a Wi-Fi.

Nová vrecková kamera so stabilizačným závesom Moza Moin Camera je k dispozícii za cenu 299 dolárov.

Vrecková kamera so stabilizačným závesom Moza Moin Camera.