Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Modulárna klávesnica pridáva nástroje na zvýšenie produktivity

Modulárna klávesnica pridáva nástroje na zvýšenie produktivity
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 10. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Samotná počítačová klávesnica nemusí v dnešnej dobe, keď je potrebné vykonávať viacero úloh, stačiť. Novú modulárnu klávesnicu Tmice X však možno doplniť o ďalšie moduly na zvýšenie produktivity, ktoré sa pridajú, keď si to úloha vyžaduje, a potom sa odstránia, keď už nie sú potrebné.

Ak potrebujete iba drôtovú klávesnicu QWERTY, klávesnica Tmice X vám poskytne 68 klávesov so spínačmi Akko Cream Yellow a LED podsvietením v puzdre z hliníkovej zliatiny. Ak si však váš pracovný postup vyžaduje vyhradený blok numerických klávesov, môžete pridať modul numerickej klávesnice.

Modulárna klávesnica Tmice X.

Potrebujete ešte rad funkčných klávesov hore? Aj tie sa dajú pridať. A čo tak ovládač? Žiadny problém, je tu jeden s podsvieteným multifunkčným gombíkom a šiestimi používateľsky priraditeľnými klávesmi, ktoré môžu zobrazovať ikonový obrázok vybraného makra / skratky.

Modulárna klávesnica Tmice X.

Medzi ďalšie dostupné moduly patrí lišta na pripojenie s množstvom portov USB-C a Type-A, plus dodávka energie na nabíjanie pripojeného mobilného zariadenia. K dispozícii je aj dotyková lišta, hoci sa zdá, že je dostupnosť závisí od dosiahnutia čiastkového cieľa financovania startup kampane na portáli Kickstarter, spolu s numerickou klávesnicou umiestnenou vľavo s ovládacím kolieskom.

Každé z modulárnych príslušenstiev je pripojené k hlavnej klávesnici prostredníctvom magnetických konektorov pogo pin rozmiestnených po celom ráme, z ktorých moduly získavajú energiu.

Modulárna klávesnica Tmice X.

Hongkonská spoločnosť Tmice bola založená v roku 2009 s cieľom vytvoriť „inovatívne klávesnicové produkty, ktoré prinášajú nekonečnú zábavu na pracovnom stole“. X je prvým produktom spoločnosti na Kickstarteri. Cena za hlavný blok klávesnice sa v súčasnosti začína na 79,99 USD (približne 74 EUR) a moduly sú k dispozícii ako doplnky alebo ako balíky. Ak všetko pôjde podľa plánu v rámci už financovanej kampane, začiatok dodávok sa odhaduje na december.

Modulárna klávesnica Tmice X.