Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo odhaľuje doteraz najinteligentnejšie počítače Yoga

Lenovo odhaľuje doteraz najinteligentnejšie počítače Yoga
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Umelá inteligencia a pokročilé zvukové a obrazové technológie, vytvárajú doteraz najinteligentnejšiu novú generáciu počítačov Yoga. Či už ste digitálny nomád, obchodný profesionál, tvorca digitálneho obsahu alebo dizajnér, technológie v novej Yoga S940, Yoga A940, Yoga C730 s AMOLED displejom a Yoga myši s laserovým prezentérom, vám pomôžu robiť veci rýchlejšie a uľahčia vám život.

Štíhla a inteligentnejšia Yoga S940

 

Yoga S940 ultratenký Windows 10 notebook, prináša bezpečnosť a súkromie bez obetovania produktivity a pohodlia, vďaka kompletnému balíku funkcií umelej inteligencie podporujúcich Lenovo Smart Assist. S využitím umelej inteligencie, to zahŕňa možnosť automatického odfiltrovania väčšiny okolitého šumu a rozmazávania rušivých pozadí počas video hovorov. V momente, keď odvrátite svoju hlavu od obrazovky vášho monitoru, senzory Yoga S940 poháňané umelou inteligenciou dokážu detekovať vašu neprítomnosť a automaticky zamknúť displej na ochranu vašich dát, aby ich ostatní nevideli.

Lenovo Yoga S940

Taktiež vás môže upozorniť, keď vám váš zvedavý sused nazerá na vašu obrazovku cez rameno, alebo vám pomôcť zvýšiť produktivitu tým, že kontextuálne presuniete otvorené okná a obsah na pripojený externý monitor, na základe vašej pozornosti, zámeru a zamerania. Nová Yoga S940 je tiež svetovo prvým notebookom s obrysovým sklom, ktoré obklopuje rámy - čím sa ešte viac zoštíhľuje žiletkovo tenký vzhľad rámov v rámci efektívneho dizajnu.

Lenovo Yoga S940

Buďte kreatívni na výkonnej Yoga A940

 

Pre umelcov a dizajnérov nie je nič lepšie, ako kreslenie s ceruzou na papier, však? Nová Yoga A940 – all-in-one desktop je tu, aby toto presvedčenie zmenila. Vytvorený pre tvorcov digitálneho obsahu, Yoga A940 s Windows 10, je výkonnou a kreatívnou paletou s voliteľným veľkým 27-palcovým 4K IPS dotykovým displejom s Dolby Vision, ktorá oživuje zábavný obsah vďaka ultrajemnej kvalite obrazu. Má otočný záves, ktorý umožňuje naklonenie displeja do pohodlného 25-stupňového režimu kreslenia, pre mimoriadnu flexibiltu a stabilitu pri kreslení, skicovaní alebo komentovaní s digitálnym perom.

Lenovo Yoga A940

Tiež obsahuje Lenovo Precision Dial, ovládač, ktorý je na mieru ušitý pre dizajnérov, fotografov a kameramanov, na vytáranie presnejších výberov a úprav pre ich obsah. S AI funkciami Lenovo Smart Assist, 4K širokouhlým displejom s Dolby Vision a úchvatným jasom, kontrastom, farbou a detailom, nadupaným reproduktorovým systémom Dolby Atmos pre bohatý a dojemný zvuk, je Yoga A940 ideálnym stredobodom v každej kreatívnej domácnosti alebo pracovni.

Lenovo Yoga A940

Spoznajte rozdiel na Yoga C730 s AMOLED

 

Vybavený dvojicou JBL reproduktorov a Dolby Atmos, ktorý poskytuje pohlcujúci zvuk cez akýkoľvek pár kompatibilných slúchadiel, 15-palcový 2v1 notebook Yoga C730 dostáva vylepšenie s možnosťou až 4K AMOLED displeja. AMOLED prináša podstatne živšie zážitky z pozerania s neuveriteľným stupňom farebnosti a kontrastu pre vyššiu kvalitu rozlíšenia. Taktiež vyžaruje menej škodlivého modrého svetla – vďaka čomu uľahčuje očiam a zároveň poskytuje úžasnú kvalitu obrazu. Prenosný a výkonný, Yoga C730 obsahuje 8. generáciu procesorov Intel Core i7, Windows Ink pre plné vyuzitie digitálneho pera, Windows Hello pre okamžité prihlásenie, a inteligentné digitálne asistentky Cortana a Alexa.

Lenovo Yoga C730 s AMOLED

Iba otočte a namierte s Yoga Mouse s laserovým prezentérom

 

Dnešní profesionáli majú pri behaní z jedného mítingu na druhý viac ako dosť vecí, ktoré musia so sebou prenášať – od vlastných notebookov, telefónov, nabíjačiek a ďalších. Vďaka uvedomeniu si týchto používateľských ťažkostí sme zjednotili dve kusy príslušenstva do jedného a vytvorili najnovšiu generáciu Yoga myši s laserovým prezentérom. S iba jedným otočením sa zmení z ergonomickej myši s až 1,600 DPI senzorom pre vysoko precízne sledovanie na každom povrchu, na plochý, plne funkčný laserový prezentér (a naopak). S najnovšou myšou Yoga v rukách už nezažijete žiadne ďalšie tápanie s množstvom zariadení pri vašej ďalšej prezentácií.

Ceny a dostupnosť

 

Lenovo Yoga S940 bude začínať na cene 1,699 € a dostupnosť sa očakáva od júna 2019 na www.lenovo.com a Micro Center.

Lenovo Yoga A940 bude dostupný od konca marca 2019 na www.lenovo.com a Best Buy. Cena zatiaľ nie je dostupná.

15-palcový Lenovo Yoga C730 s AMOLED zatiaľ nemá zverejnenú cenu a dátum uvedenia.

Lenovo Yoga myš s laserový prezentérom bude dostupná od júna 2019 na www.lenovo.com. Cena zatiaľ nie je dostupná.

Lenovo Yoga Mouse

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)