Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sennheiser robí zvuk osobným s novými bezdrôtovými slúchadlami

Sennheiser robí zvuk osobným s novými bezdrôtovými slúchadlami
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 4. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Už je to pár rokov, čo spoločnosť Sennheiser osviežila svoje úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Momentum True Wireless. No to sa teraz zmenilo uvedením tretej generácie s vylepšeným aktívnym potláčaním hluku, personalizovaným podaním zvuku a novým sviežim vzhľadom.

Tak ako v prípade predchádzajúceho modelu môžu poslucháči očakávať špičkové podanie zvuku prostredníctvom 7 mm dynamických meničov TrueResponse. No teraz si môžu používatelia nastaviť slúchadlá pre individuálne profily sluchu vďaka novému riadenému testu personalizácie zvuku.

Spoločnosť Sennheiser sľubuje „hlboké basy, prirodzené stredy a detailné výšky“ vo frekvenčnej odozve 5 Hz až 21 kHz, celkové harmonické skreslenie je menšie ako 0,08 % a slúchadlá majú citlivosť 107 dB. Ďalšie nastavenie ekvalizéra je možné prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie. Slúchadlá sa spárujú so zdrojom hudby, napríklad so smartfónom, cez Bluetooth 5.2 s podporou kodekov AAC a aptX Adaptive.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser Momentum True Wireless 3.

Súčasťou je aj hybridné adaptívne aktívne potláčanie hluku, pri ktorom nastavenie monitoruje okolitý hluk a automaticky upravuje úroveň blokovania hluku tak, aby zodpovedala prostrediu používateľa v reálnom čase. Trojica mikrofónov s formovaním lúča v každom slúchadle s technológiou redukcie šumu sa postará o čisté prijímanie hovorov alebo dotazov na hlasových asistentov.

Celkový vzhľad nových slúchadiel Momentum True Wireless 3 sa líši od predchádzajúcich generácií, pričom výrobca sa rozhodol pre kompaktnejší dizajn s hladšími líniami a voliteľnými krídlami pre bezpečnejšie uchytenie. Slúchadlá sú údajne odolné aj voči striekajúcej vode podľa štandardu IPX4, takže by mali prežiť aj cestu v lejaku alebo intenzívny tréning v posilňovni.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser Momentum True Wireless 3.

Každé slúchadlo vydrží podľa odhadov až sedem hodín nepretržitého prehrávania, pričom nabíjacie puzdro ponúka celkovo 28 hodín, kým sa musí nabiť. Nabíjanie je možné prostredníctvom USB-C kábla, ktorý sa zapája do prednej časti puzdra potiahnutého látkou. No dá sa tiež položiť na bezdrôtovú nabíjaciu podložku s technológiou Qi tretej strany.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser Momentum True Wireless 3 sa dajú predbežne objednať za 249,90 EUR, pričom na výber sú v čiernej, bielej a grafitovej farbe. Všeobecná dostupnosť by mala nasledovať od 10. mája.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser Momentum True Wireless 3.