Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nositeľný multifunkčný popruh rieši problémy lepiacej pásky

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 6. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Lepiaca páska má svoje určité obmedzenia a niektoré úlohy jednoducho nezvládne, alebo ich zvládne nie príliš dobre. Modulárny nástroj MODL Infinity Tool síce nenahradí lepiacu pásku úplne, ale môže zasiahnuť pri niektorých prácach, ktoré sú pre ňu prekážkou. Ľahko prenosný popruh na upevnenie výstroja, ktorý je od konca po koniec vybavený otvormi, tak upevňuje, opravuje a spevňuje takmer nekonečné množstvo použití či už v prírode alebo okolo domu.

Nový multifunkčný popruh MODL Infinity Tool našiel prvotné využitie ako rukoväť pre fľašu MODL. Spoločnosť MODL si vtedy uvedomila, že má niečo, čo má oveľa väčší potenciál ako len rukoväť fľaše, a zostavila niečo, čo nazýva ako „Studlink“, ktoré využíva dva špicaté cvočky v tvare domčeka na vytvorenie spony, ktorá zaistí dva otvory nástroja Infinity Tool do slučky.

Multifunkčný popruh MODL Infinity Tool.

Najviditeľnejším využitím pružného nástroja Infinity Tool je zavesenie alebo pripútanie vecí, napríklad zavesenie fľaše na vodu na batoh alebo pripútanie spacieho vaku k bicyklu. Okrem toho sú možnosti využitia tak neobmedzené, ako je neobmedzená ľudská predstavivosť. MODL ukazuje nástroj Infinity Tool, ktorý nahrádza hrudný popruh batohu, obopína stanové tyče ako provizórnu opravu v teréne, pridáva trochu poddajnosti vôdzke pre psa, nahrádza stratené veko priehradky na batérie a pripája zásobovací raft k hlavnému raftu.

Multifunkčný popruh MODL Infinity Tool.

Každý popruh je pritom navrhnutý tak, aby vydržal až 31,8 kilogramu záťaže, čo je číslo, ktoré sa násobí, čím viackrát sa popruh ovinie. Modulárne popruhy sa dajú navzájom spájať aj pri úlohách, ktoré si vyžadujú väčšiu dĺžku, a pri jednom súbore popruhov možno použiť viacero spôn.

V porovnaní s paracordom alebo lanom, ktoré by mohli zastávať mnohé rovnaké úlohy, je Infinity Tool vďaka jednoduchému zapínaniu na cvočky rýchlejší a jednoduchší na použitie. Samozrejme, nebude zachraňovať niekoho z útesu, zabezpečovať ťažké bremená ani vykonávať iné práce, na ktoré by sa dalo použiť dlhé lano. Popruhy MODL Infinity Tool sa dajú nosiť aj ako náramok alebo pripnúť na batoh či tašku, čím sa zabezpečí, že budú v prípade potreby ľahko dostupné.

Multifunkčný popruh MODL Infinity Tool.

Zameranie spoločnosti MODL nie je len na vonkajšie aktivity, ale popruhy sa hodia aj na jednoduchšie každodenné úlohy, ako je organizácia pracovného stola alebo auta alebo fungujú ako multifunkčná kľúčenka. K dispozícii sú pritom dve verzie popruhu s dĺžkou 20 cm a 41 cm.

Nositeľný multifunkčný popruh MODL Infinity Tool je súčasťou startup kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať v súprave štyroch dlhých alebo krátkych popruhov za cenu od 25 dolárov alebo v balení ôsmych popruhov za 45 dolárov. Distribúcia je naplánovaná na september.

Multifunkčný popruh MODL Infinity Tool.