Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Titánová multifunkčná karabína GH skrýva v sebe až 17 funkcií

Titánová multifunkčná karabína GH skrýva v sebe až 17 funkcií
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 3. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak hľadáte multifunkčné zariadenie, ktoré do seba vtesná čo najviac funkcií, mohla by vás zaujať nová titánová karabína GH Carabiner. Tá sa chváli až 17-timi funkciami a môžno niektoré z nich použijete v reálnom svete.

Multifunkčná karabína z titánu GH Carabiner, ktorú vyrába spoločnosť Ant Design so sídlom v Hong Kongu, sa v prvom rade dá skutočne použiť ako karabína na zavesenie na opasok. Bránu s pružinou možno odomknúť a zasunúť jednou rukou, pričom mechanizmus posuvného zámku brány sa automaticky znovu zapne, keď sa brána uvoľní. Karabína unesie maximálne úžitkové zaťaženie až 100 kilogramov, hoci by sa nemala používať na lezenie po skalách.

Multifunkčná karabína z titánu GH Carabiner.

Nástroje umiestnené na vrchu karabíny GH zahŕňajú vodováhu a pilník na nechty, spolu s rozkladacím rozbíjačom skla z karbidu volfrámu, plochým skrutkovačom a 4 mm skrutkovačom s vymeniteľnými bitmi. So zariadením sa dodáva šesťhranný bit a na strane karabíny bez brány je magnetický úložný priestor pre druhý bit dodaný používateľom.

Multifunkčná karabína z titánu GH Carabiner.

Na tejto strane sa nachádza aj odnímateľná fero tyč na zapaľovanie ohňa a sklopná vymeniteľná úžitková čepeľ. Okrem toho, vystúpené značky po dĺžke strany umožňujú, aby karabína slúžila aj ako metrické alebo imperiálne pravítko.

V jej spodnej časti sa nachádza otvárač na fľaše / páčidlo a dierka na kľúčenku, zatiaľ čo samotná brána obsahuje sloty pre liekovky tretích strán s mierne rádioaktívnym žiariacim tríciom.

Multifunkčná karabína z titánu GH Carabiner.

Titánová multifunkčná karabína GH Carabiner sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter v sume od 109 dolárov (približne 100 euro). Plánovaná maloobchodná cena je 159 dolárov (okolo 147 euro). K dispozícii je tiež lacnejší titánový model s 13-timi funkciami, spolu s hliníkovými modelmi so 17-timi a 13-timi funkciami.

Multifunkčná karabína z titánu GH Carabiner.