Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kompaktná vzduchová pumpa a kempingová lampa 5 v 1

Kompaktná vzduchová pumpa a kempingová lampa 5 v 1
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 3. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pod názvom 01 Pump sa ukrýva všestranné zariadenie 5 v 1, ktoré v sebe kombinuje vodotesnú vzduchovú pumpu, vákuovú pumpu, kempingovú lampu, power banku a SOS svetlo. Tento doplnok k outdoorovej výbave tak sľubuje, že zefektívni výlety do prírody a svojou univerzálnosťou pomôže minimalizovať celkové zaťaženie výbavy.

Kompaktná prenosná vzduchová pumpa 01 Pump má valcové telo s rozmermi 70 x 48 x 48 milimetrov a hmotnosť len 100 gramov. Všestranný vreckový pomocník môže primárne poslúžiť ako outdoorová pumpa, ktorá je vybavená 5-timi rôznymi vzduchovými tryskami. Tie tak umožnia nafukovanie a vypúšťanie celého radu produktov. Zariadenie by tak malo podporovať viac ako 95 percent nafukovacích matracov dostupných na trhu.

01 Pump: Kompaktná vzduchová pumpa a kempingová lampa 5 v 1.

Vďaka vlastnej technológii TurboAir môže vzduchová pumpa dosiahnuť pôsobivý tlak vzduchu až 4,5 kPa a prietok vzduchu až 300 l / min. To umožňuje kompaktnej pumpe rýchlo nafúknuť rôzne nafukovacie predmety. Okrem toho, vypúšťacie a nafukovacie porty boli premyslene umiestnené na hornom a dolnom konci, čím sa zlepšila ergonómia zariadenia pre jednoduchú manipuláciu a obsluhu.

01 Pump: Kompaktná vzduchová pumpa a kempingová lampa 5 v 1.

Pumpa je tiež vhodná na vyfukovanie vzduchu z vákuovo uzatvárateľných vriec na oblečenie. Jednoduchým stlačením tlačidla pumpa efektívne odsaje vzduch z vákuových vriec už 30-tich sekúnd, čo umožní používateľom ľahko získať späť až 70 % úložného priestoru. Navyše môže pumpa urýchliť proces zakladania ohňa zlepšením prúdenia vzduchu a prísunu kyslíka.

01 Pump: Kompaktná vzduchová pumpa a kempingová lampa 5 v 1.

Zariadenie môže tiež poslúžiť ako lampa s jasom 300 lúmenov s výdržou 2 700 mAh batérie po dobu 18 hodín. Je k tomu vybavené skupinou 8 LED diód, ktoré sú umiestnené na základni. Vďaka trojici nastaviteľných svetelných režimov zaisťuje optimálne osvetlenie pre všetky aktivity, či už ide o kempovanie, turistiku, cyklistické výpravy alebo grilovanie na záhrade. Integrovaná batéria v zariadení môže tiež zastúpiť power banku a umožní rýchle nabíjanie mobilných zariadení cez port USB-C.

01 Pump: Kompaktná vzduchová pumpa a kempingová lampa 5 v 1.

Ak sa používateľ ocitne v núdzovej situácii, môže aktivovať režim SOS na odoslanie svetelného núdzového signálu. V režime vylepšeného červeného svetla je pritom možné signál pozorovať vo viditeľnom dosahu až 2 kilometre. Vzduchová pumpa 01 PUMP je tiež vybavená šikovný držiakom na zavesenie a jej telo obsahuje magnety pre jej uchytenie na rôzne kovové povrchy. Dostupná je v troch farebných prevedeniach: v červenej, striebornej a čiernej farbe.