Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

AceStand: Titánový multifunkčný nástroj so stojanom na smartfón

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 3. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nový multifunkčný nástroj s názvom AceStand má pôsobivý rozsah vstavaných funkcií, vrátane skrutkovača a páčidla. No od iných multifunkčných nástrojov sa líši tým, že sa dá tiež použiť ako robustný stojan na smartfón alebo tablet.

Problémom mnohých multifunkčných nástrojov na každodenné nosenie je, že pravdepodobne nemáte každodennú potrebu používať všetky veci, ktoré ponúkajú. No podoprieť si smartfón či tablet je pravdepodobne niečo, čo by vám prišlo vhod aj každý deň.

Titánový multifunkčný nástroj a stojan na mobilné zariadenia AceStand.

Multifunkčný nástroj AceStand je o niečo väčší ako niektoré iné kompaktnejšie multifunkčné zariadenia, no vďaka tomu obsahuje množstvo užitočných funkcií. Patrí medzi ne otvárač na fľaše, magnetický skrutkovač s integrovaným bitom, šesťhranný kľúč, otvárač na škatule, kľúč na špice, páčidlo, štartér ohňa, pravítko s dvojitým meradlom, rozbíjač skla a vyťahovač klincov. A, samozrejme, sú tu otvory, do ktorých môžete zasunúť fľaštičky s tríciom, aby zariadenie svietilo v tme.

Titánový multifunkčný nástroj a stojan na mobilné zariadenia AceStand.

Samozrejme, že tento nástroj vyčnieva z radu tým, že sa dá rozložiť z magneticky zatvoreného stavu, aby poskytol dva otvory, ktoré zvládnu podoprieť celý rad tabletov a smartfónov v horizontálnej alebo vertikálnej orientácii.

V zloženom stave meria AceStand 106 mm na dĺžku a 10 mm na hrúbku. V otvorenom stave sa tieto parametre zmenia na 190 mm dĺžky a 5 mm hrúbky. Nástroj váži len 53,3 gramu vďaka ľahkému titánovému telu. Má tiež otvor, ktorý umožňuje jeho zavesenie na kľúče, hoci na nosenie vo vrecku môže byť trochu ťažkopádny, takže otvor možno použiť aj na nosenie na šnúre na krku.

Titánový multifunkčný nástroj a stojan na mobilné zariadenia AceStand.

Titánový multifunkčný nástroj a stojan na mobilné zariadenia AceStand je momentálne súčasťou startup kampane na portáli Kickstarter, kde je ponúkaný za cenu od 69 dolárov (okolo 63 euro). Plánovaná maloobchodná cena je 79 dolárov (približne 72 euro). Ak všetko pôjde podľa plánov, očakáva sa, že prvé kusy sa začnú dodávať v máji tohto roka.

Titánový multifunkčný nástroj a stojan na mobilné zariadenia AceStand.