Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Titánový multi-nástroj s „večným perom“ cieli na kreatívnych ľudí

Titánový multi-nástroj s  „večným perom“ cieli na kreatívnych ľudí
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 10. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj keď so sebou zvyčajne nenosíte multifunkčný nástroj, sú chvíle, keď sa vám pero, nožík alebo skrutkovač môžu hodiť. Nový model Ti-One vám poskytne tieto a ďalšie možnosti v superkompaktnej veľkosti, ktorá je dostatočne malá na to, aby ste si ju mohli zavesiť na kľúčenku alebo nosiť ako náhrdelník.

Ti-One je kompaktný multifunkčný nástroj na každodenné nosenie, ktorý je k dispozícii z nehrdzavejúcej ocele alebo titánu a má vymeniteľné prvky. Základná verzia obsahuje pevný nôž, dve vymeniteľné čepele rôznych tvarov, ploché a krížové skrutkovače, jedno čierne „večné pero“ s dlhou životnosťou, pravítko, krúžok na opasok a „rozbíjač okien“.

Titánový multifunkčný nástroj s večným perom Ti-One.

Mal by to byť veľmi šikovný skrutkovač vďaka magnetickým bitom, ktoré sa zacvaknú na dvoch miestach - jeden na konci, takže ho môžete použiť ako bežný skrutkovač alebo odklopiť rameno pravítka pre trochu väčší krútiaci moment, a druhý v strede nástroja, takže máte možnosť použiť poriadny T-rukoväťový skrutkovač.

Môžete si ho zvoliť viacerými spôsobmi, vrátane sady 24 rôznych bitov na všetky druhy spojovacích materiálov, rovných a ohýbateľných predlžovacích tyčí pre ovládač, 12 rôznych farieb „večného pera“ alebo 9 rôznych čepelí tvarovaných na konkrétne úlohy. K dispozícii je zrejme aj možnosť pridať rádioluminiscenčné tríciové ampulky, ktoré v noci fungujú ako bezbatériové zdroje svetla .

Titánový multifunkčný nástroj s večným perom Ti-One.

Je jasné, že pridaním možností, ako je 24-bitová súprava, sa celá vec stane oveľa menej prenosnou, ale samotný nástroj je taký malý , s rozmermi 90 mm x 10 mm x 10 mm, že by sa dalo uvažovať, ako zabrániť jeho strate. Aj k nemu existujú voliteľné doplnky ,vrátane koženého puzdra, titánového vreckového klipu a titánového náhrdelníka, aby ste si ho mohli zavesiť na krk.

S hmotnosťou len 21,7 gramov v prípade ľahkej titánovej verzie bude ako doma na prívesku na kľúče alebo vo vrecku. Dokonca ani verzia z nehrdzavejúcej ocele s hmotnosťou 37,5 gramov vám nebude ťahať nohavice k zemi.

Titánový multifunkčný nástroj s večným perom Ti-One.

Hroty „večných pier“, štandardné čierne aj voliteľné balenie 12 farebných hrotov, sú zaujímavé samy o sebe. Tie vytvárajú nerozmazateľné, trvalé značky na viac-menej akomkoľvek povrchu, ale opotrebúvajú sa tak pomaly, že ich v podstate nikdy netreba brúsiť. Výrobca pritom tvrdí, že každý hrot dokáže nakresliť čiaru dlhú až 10 kilometrov.

Titánový multifunkčný nástroj s večným perom Ti-One.

Titánový multifunkčný nástroj s večným perom Ti-One je teraz k dispozícii na startup portáli Kickstarter, kde za príspevok 59 USD (približne 54 EUR) získate základný balík z nehrdzavejúcej ocele. Cena titánovej verzie sa začína na 79 dolároch (okolo 72 EUR). Obe predstavujú 40 % zľavu z odporúčanej maloobchodnej ceny a dodávky sa majú začať v decembri tohto roku.

Titánový multifunkčný nástroj s večným perom Ti-One.