Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Univerzálne inteligentné hodinky Gear Sport podporujú aktívny život

Univerzálne inteligentné hodinky Gear Sport podporujú aktívny život
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Juhokórejská spoločnosť Samsung predstavila počas tlačovej konferencie na výstave IFA 2017 v Berlíne nové inteligentné hodinky Gear Sport. Tie sú zamerané na používateľov, ktorí chcú zotrieť hranice medzi svojim životom a starostlivosťou o svoje telo.

Nové inteligentné hodinky Samsung Gear Sport sľubujú množstvo funkcií, ako je napríklad vstavaný GPS systém, meranie srdcového tepu, počtu krokov, kvalita spánku, sledovanie spálených kalórií, či dokonca aj monitorovanie správnej výživy a teda prijatých kalórií. Používatelia môžu pracovať na dosiahnutí svojich cieľov v oblasti zdravia a fitness a dostávať rady o správnej výžive, či upozornenie na dlhú nečinnosť, aj keď sú offline.

Hodinky Gear Sport majú štýlový praktický dizajn s minimalistickým kruhovým rámom okolo 1,2 palcového Super AMOLED displeja. Vylepšené používateľské rozhranie umožňuje jednoduché zobrazenie informácií aj počas cestovania. Hodinky vydržia ponorenie do vody až do hĺbky 50 metrov.

Spoločnosť Samsung predstavila nové inteligentné hodinky Gear Sport.

Inteligentné hodinky Samsung Gear Sport.

K ďalším funkciám patrí možnosť ovládania zariadení prostredníctvom služby Samsung IoT cez aplikáciu Samsung Connect. Nechýba ani možnosť platby za tovar len s pohybom zápästia s hodinkami cez službu Samsung Pay (len NFC verzia).

K dispozícii sú rôzne vymeniteľné remienky so šírkou 20 milimetrov, takže používateľ si môže bez obáv vybrať vlastný, ktorý mu najviac pasuje. Inteligentné hodinky Samsung Gear Sport budú dostupné v modrej a čiernej farbe.

Inteligentné hodinky Samsung Gear Sport.

Inteligentné hodinky Samsung Gear Sport.