Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Belkin pokryje kryvky aj toho najnáročnejšieho displeja

Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
2. 2. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

S príchodom zahnutých displejov či displejov s oblými okrajmi pribudli vrásky na čele výrobcov ochranných fólií. Pretože len hornú, rovnú, stranu pokryť fóliou je nielen neestetické ale vlastne až tak ten displej nechráni. No na smartfón ešte nejaké to riešnie zoženiete, ale čo tak na inteligentné hodinky? Firma Belkin, špecializujúca sa na ochranné fólie, však prišla s riešením.

Ochranné sklo UltraCurve pre Apple Watch dokáže pokryť prakticky 100% displeja. a dokonca prichádza v balení, ktoré veľmi uľahčí aplikáciu na povrch. Stačí ak snímete remienok zo svojich Apple Watch a vložíte telo hodiniek do predpripravenej krabičky s názvom EZ Align Tray. Všetko ostatné je len o dodržaní predpísaného postupu.

Ochranné sklo UltraCurve pre Apple Watch dokáže pokryť prakticky 100% displeja.

Sklo je z nového Accesory Glass 2 od firmy Corning. Toto ochranné sklo sa môže pochváliť až 3 násobne vyššou odolnosťou proti poškriabaniu oproti pôvodnému povrchu hodiniek. Fólia dokonca získala hodnotenie 9H, čo je označenie najtvrdšej tuhy do ceruzky, ktorá nedokáže povrch poškriabať.

Toto ochranné sklo sa môže pochváliť až 3 násobne vyššou odolnosťou proti poškriabaniu oproti pôvodnému povrchu hodiniek.

Zvýšila sa aj odolnosť voči poškodeniu pádom a to až o 25%. Čím sa ale spoločnosť Belkin najviac chváli, je technológia Ion-Exchange proces. Ochranné sklo, ktoré si prejde touto procedúrou, je zohriate až do tekutej podoby a menšie ióny sodíka si vymenia miesto s väčšími iónmi draslíka, čím sklo získa na hustote a väčšej odolnosti. Majitelia hodiniek Apple Watch si takto teda môžu ochrániť už aj efektné zahnutie maličkého dispeja.

Ochranné sklo UltraCurve pre Apple Watch dokáže pokryť prakticky 100% displeja.