Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Špeciálna edícia hodiniek Fitbit Ionic: adidas edition pre bežcov

Špeciálna edícia hodiniek Fitbit Ionic: adidas edition pre bežcov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 3. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca nositeľných zariadení, spoločnosť Fitbit, predstavila špeciálnu edíciu inteligentných hodiniek Fitbit Ionic: adidas edition. Tá bola navrhnutá v spolupráci s výkonnostnými expertmi spoločnosti adidas pre zlepšenie bežeckých výkonov. Nový model prináša všetky známe funkcie pre zdravie a kondíciu minuloročného modelu Fitbit Ionic, no navyše obsahuje aj unikátneho adidas trénera v aplikácii adidas Train.

Inteligentné hodinky Fitbit Ionic: adidas edition sa dajú predbežne objednať na stránkach výrobcu. Na Slovensku budú k dispozícii prostredníctvom maloobchodných predajcov začiatkom apríla za odporúčanú cenu 329,95 EUR.

Lepšie výsledky v aplikácii adidas Train

Nové inteligentné hodinky Fitbit Ionic: adidas edition exkluzívne obsahujú aplikáciu adidas Train. Tá obsahuje šesť druhov cvičení zameraných na beh, ktoré pomáhajú zlepšiť fyzickú kondíciu, dilu a flexibilitu. Každé z týchto cvičení je navrhnuté týmom adidas expertov s dlhoročnou skúenosťou a sústredí sa na základné pohyby, pri ktorých bolo zistené, že pomáhajú bežcom a športovcom dosiahnuť svoje výkonnostné ciele.

Aplikácia adidas Train ponúka dôkladného trénera pre vedenie každej série pohybov tak, aby boli všetky potrebné kroky vykonané správne. Všetky tieto kroky sú priamo na zápästí a môžu byť tak prevádzané kedykoľvek a kdekoľvek s možnosťou ich správneho zaradenia do každodenného cvičenia.

Špeciálna edícia hodiniek Fitbit Ionic: adidas edition je navrhnutá pre bežcov.

Aplikácia adidas Train ponúka tieto cvičenia:

• Dynamic Warm Up: cvičenie určené pre zahriatie a prípravu tela k výkonu (5 min)
• Power Pace: určené k trénovaniu tela pre väčšiu pružnosť, silu a efektivitu (10 min)
• Metabolic: pre zvýšenie rýchlosti metabolizmu (15 min)
• Run Activation: pre zlepšenie stability bedier, stredu tela a ramien (5 min)
• Strong Strides: pre zlepšenie sily počas behu (10 min)
• Post Run: záverečné preťahovanie (5 min)

Špeciálna edícia hodiniek Fitbit Ionic: adidas edition je navrhnutá pre bežcov.

Všetky benefity známe z Fitbit Ionic

 

Inteligentné hodinky Fitbit Ionic: adidas edition tiež ponúkajú všetky tradičné funkcie známe z modelu Fitbit Ionic. Patria medzi ne výdrž batérie až päť dní na jedno nabitie, zabudované GPS, kontinuálne monitorovanie frekvencie tepu srdca, automatické detegovanie behu alebo iného športu, monitorovanie spánku a vodotesnosť do hĺbky 50 metrov.

O spríjemnenie sa postará hudba, ktorá sa dá uložiť priamo do vnútorného úložiska hodiniek alebo cez aplikáciu Deezer. Používatelia vo Fitbit App Gallery nájdu viac ako 400 aplikácií a vzhľadov ciferníka.

Špeciálna edícia hodiniek Fitbit Ionic: adidas edition je navrhnutá pre bežcov.

(Zdroj: Tlačová správa Fitbit)