Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Minimalistický multifunkčný nástroj Ellis ide k jadru veci

Minimalistický multifunkčný nástroj Ellis ide k jadru veci
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nový multifunkčný nástroj Ellis od spoločnosti The James Brand vyzerá oproti iným nástrojom tak trocha obyčajne. Je však vytvorený v čistom minimalistickom dizajne s dôrazom na sadu typických nástrojov pre bežného používateľa, ktoré nájde bezpečne zaistené na jednom mieste.

Ellis nevyzerá ako hrubý multifunkčný nástroj, ktorý je preplnený rôznymi nástrojmi len preto, aby sa v reklame mohol chváliť ich počtom. Jeho štíhle obdĺžnikové telo meria na dĺžku 8,9 cm, ktoré sa po vytiahnutí čepele z nehrdzavejúcej ocele predĺži na 15,5 cm. Samotná čepeľ je čiastočne vrúbkovaná pre lepšie možnosti krájania a rezania rôznych materiálov.

Multifunkčný nástroj Ellis.

Telo nástroja je vyrobené z eloxovaného hliníka a na vrchnej zadnej strane je vybavené zámkovým mechanizmom, ktorý udrží nástroje pekne bezpečne na mieste, keď sa používajú alebo keď sú uložené naspäť do tela. Medzi nástroje okrem hlavnej čepele z nerezovej ocele patrí aj menší skrutkovač, ktorý zároveň poslúži aj ako otvárač na fľaše. Na druhom konci nástroja sa ešte nachádza malá diskrétna škrabka spolu so slučkou pre zavesenie multifunkčného nástroja na kľúče, pútko na opasok, karabínu alebo batoh.

Multifunkčný nástroj Ellis.

Minimalistický multifunkčný nástroj Ellis má celkovú hmotnosť len 80 gramov, takže vo väčšine prípadov ani nebudete vedieť, že ho máte pri sebe. Dodáva sa v čiernej, striebornej alebo výrazne zelenej farbe nazvanej ako Electric Moss. Všetky variácie sú k dispozícii prostredníctvom webových stránok výrobcu The James Brand za cenu 99 dolárov.

Multifunkčný nástroj Ellis.