Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčný nástroj Keytool poslúži aj ako statív pre smartfón

Multifunkčný nástroj Keytool poslúži aj ako statív pre smartfón
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 3. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Startup spoločnosť Keytool vkročila do sveta nástrojov pre každodenné nosenie s vierou, že sada kľúčov dokáže oveľa viac, ako otvorenie predných dverí a prináša rovnomenný multifunkčný nástroj s pôsobivými funkciami. Multifunkčný nástroj na kľúčenku Kyetool prichádza v elegantnom balení s niekoľkými šikovnými trikmi.

Nový multifunkčný nástroj Keytool je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a meria na dĺžku 65 milimetrov, so všetkými kľúčmi a náradím v ňom vloženými. Tieto nástroje sú vložené medzi dve odnímateľné platne a podľa potreby môžu vykĺznuť dovnútra a von z tela. Keytool pojme okrem 50 milimetrovej čepele z nehrdzavejúcej ocele a komponentu multifunkčným nástrojov aj dva až päť kľúčov.

Multifunkčný nástroj Keytool.

Týmto komponentom pre viac nástrojov je v podstate ďalšia doska z nehrdzavejúcej ocele so starostlivo vytvorenými dutinami, ktoré umožňujú vykonávať celý rad funkcií. Medzi ne patria funkcie skrutkovača, šesťhranného skrutkovača, kľúča na bicykel a otvárač fliaš, zatiaľ čo hrot poslúži aj ako otvárač na konzervy.

Multifunkčný nástroj Keytool.

Zaujímavé pritom je, že otvárač na fľaše môže poslúžiť aj ako stojan pre smartfón alebo tablet, keď sa nástroj položí na bok. Výrobca tvrdí, že tento multifunkčný nástroj môže slúžiť aj ako fotografický statív pre smartfón, a to otočením kľúčov okolo a ich pomocou prichytenie zariadenia na miesto. Keytool má tiež vreckovú sponu pre bezpečnejšie nosenie a pripájací bod pre pripojenie ku kľúčom od auta.

Vyrába sa v čiernej, striebornej a zlatej farbe a dá sa predbežne objednať cez startup kampaň na portáli Kickstarter, kde je k dispozícii za 20 EUR. Doprava je naplánovaná na jún 2021.

Multifunkčný nástroj Keytool.

Multifunkčný nástroj Keytool.