Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Oclean Air 2: Mimoriadne tichá elektrická zubná kefka

Oclean Air 2: Mimoriadne tichá elektrická zubná kefka
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 10. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Oclean, ekologická odnož čínskeho výrobcu Xiaomi, predstavila novú elektrickú zubnú kefku s názvom Oclean Air2 Sonic Electric Toothbrush. Druhá generácia prichádza s vylepšeným dizajnom a môže sa pochváliť výrazne nižším prevádzkovým hlukom ako majú iné elektrické zubné kefky na trhu.

Nová elektrická zubná kefka Occlean Air2 bola certifikovaná Čínskou národnou akreditačnou službou (CNAS) a má prevádzkový hluk menej ako 45 dB, čo je menej ako národná norma 72 dB. Väčšina elektrických zubných kefiek má pritom prevádzkový pracovný hluk okolo 60 dB. Vďaka tomu nebude táto mimoriadne tichá zubná kefka príliš rušiť používateľa svojim bzučiacim zvukom.

Sonická elektrická zubná kefka Oclean Air2.

Kefka k tomu využíva patentovanú technológiu ultrazvukového signálu WhisperClean s algoritmom pre potláčanie hluku, ktorý redukuje harmonické zvukové vlny generované motorčekom. Tým sa vývojárom podarilo dosiahnuť „super tichý“ efekt pri čistení zubov. Vylepšený výkon motorčeka pritom poskytne frekvenciu až 42 000 otáčok za minútu. Integrovaná batéria sa prostredníctvom pribalenej magnetickej nabíjačky nabije do plnej kapacity za 2,5 hodiny. Jej výdrž je pritom udávaná až na 40 dní.

Sonická elektrická zubná kefka Oclean Air2.

Oclean Air2 sa dodáva v štyroch studených farbách: v bielej, ružovej, fialovej a zelenej. Je samozrejme vode odolná v kategórii IPX7, čo znamená, že sa môže umývať priamo pod tečúcou vodou. Hlavica kefky má hodvábne mäkké štetiny s dvojitým hrotom s priemerom menším ako 0,01 mm, ktoré dokážu do hĺbky čistiť zuby a zároveň byť citlivé k ďasnám aj pri vysokej čistiacej sile.

Sonická elektrická zubná kefka Oclean Air2 sa bude predávať za dostupnú cenu 199 CNY (približne 25,48 EUR).

Sonická elektrická zubná kefka Oclean Air2.