Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ultra-Guard Capsule: Užitočné sterilizačné multifunkčné zariadenie

Ultra-Guard Capsule: Užitočné sterilizačné multifunkčné zariadenie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 5. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pandémia Covid-19 upriamila našu pozornosť na mikroskopické hrozby pre naše zdravie, ktoré nás dennodenne obklopujú. Nové prenosné zariadenie Ultra-Guard Capsule si však posvieti na choroboplodné zárodky, ktoré sa nachádzajú na všetkých druhoch predmetov každodenného používania.

Zariadenie Ultra Guard Capsule s certifikáciou SGS a CE má vnútornú „svetelnú komoru“, do ktorej je možné vložiť malé osobné predmety, ako sú slúchadlá do uší, žiletky, náušnice, cumlíky či teplomery. Stlačením tlačidla potom používateľ aktivuje UV-C svetlo, ktoré rozloží DNA choroboplodných zárodkov a zničí schopnosť mikroorganizmov množiť sa a šíriť sa bez poškodenia daných predmetov.

Sterilizačné multifunkčné zariadenie Ultra-Guard Capsule.

Čo však s väčšími vecami, ktoré sa nezmestia do komory? Ultra-Guard Capsule sa dá tiež použiť ako UV paličku, ktorá umožní sterilizovať väčšie plochy mávaním UV-C svetlom nad zariadeniami. Režim UV Wand sa aktivuje jednoduchým dlhým stlačením tlačidla a podržaním zariadenia 2 centimetre nad povrchom po dobu približne 10 sekúnd. Týmto spôsobom sa dá vyčistiť všetko, od kľučiek dverí, klávesníc a smartfónov, až po rúška na tvár, volant a toaletné dosky.

Sterilizačné zariadenie Ultra-Guard Capsule je dostatočne malé a ľahké na to, aby sa dalo nosiť vo vrecku alebo dokonca na kľúčenke. Jediné 30-minútové nabitie rýchlo nabíjateľnej batérie pomocou USB portu pritom poskytne dostatok energie na viac ako 180 dezinfekčných úkonov.

Sterilizačné multifunkčné zariadenie Ultra-Guard Capsule.

Okrem sterilizácie osobných vecí má zariadenie dômyselný dizajn, ktorý umožňuje pôsobiť ako bezdotykový hygienický nástroj pri interakcii so všetkými druhmi verejných povrchov. Odnímateľný bezkontaktný nástroj bezkontaktný s inteligentnou senzorickou špičkou je vyrobený z antistatického nepriľnavého silikónu a dá sa použiť ako dotykové pero pri používaní klávesníc bankomatov, stláčaní tlačidiel výťahov alebo automatov, alebo pri písaní na dotykovej obrazovke alebo pri podpisovaní digitálneho podpisu.

Samotné zariadenie je vyrobené z ABS plastu a má rozmery 85,2 x 25,9 milimetra a váži len 35 gramov. Dodáva sa v rôznych farbách. Získať sa dá podporou startup kampane na portáli Kickstarter za 29 dolárov. Preprava je naplánovaná na jún 2021.

Sterilizačné multifunkčné zariadenie Ultra-Guard Capsule.