Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentný sanitizér Ezsani prináša bezproblémovú dezinfekciu

Inteligentný sanitizér Ezsani prináša bezproblémovú dezinfekciu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 7. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Udržiavať dobrú osobnú hygienu je vždy dobrý nápad, čo sa potvrdilo aj počas pandémie Covid-19. Nový inteligentný sanitizér Ezsani pritom prináša šikovné riešenie ako udržať ruky bez choroboplodných zárodkov na cestách, s možnosťou pripevnenia zariadenia na rôzne povrchy alebo jeho vloženia do vrecka či batohu.

Srdcom inteligentného dezinfekčného systému Ezsani je dávkovacia hlava, ktorá je vybavená tlačidlom napájania, inteligentným snímačom pohybu a automatickým rozprašovačom. Hlava sa dá potom osadiť na 35 ml fľašu, ktorá sa zmestí do vrecka alebo na väčšiu fľašu s objemom 600 ml. Keď používateľ podrží pred rozprašovačom ruku po dobu dvoch sekúnd, zariadenie vyšle jemný sprej dezinfekcie bez nutnosti dotyku.

Inteligentný sanitizér Ezsani.

Tieto fľaše môžu byť naplnené dezinfekčným prostriedkom podľa vlastného výberu a pomocou silnej lepiacej nano pásky môžu byť pripevnené k akejkoľvek stene, kovu alebo tvrdému povrchu. Špeciálna spona umožňuje pripevnenie menšej fľaše na vrecko, opasok alebo batoh. Inak sa dá tiež jednoducho zasunúť do tašky, kabelky alebo vrecka bez akýchkoľvek doplnkov.

Inteligentný sanitizér Ezsani.

Vďaka integrovanej batérii s kapacitou 500 mAh sa inteligentný sanitizér Ezsani nabíja cez port USB-C, pričom nabitie do plnej kapacity trvá len 40 minút a batéria udrží sanitizér v prevádzke po dobu asi päť dní. Je tiež vybavený režimom úspory energie, ktorý zariadenie automaticky vypne po štyroch hodinách nepoužívania.

Inteligentný sanitizér Ezsani.

Inteligentný sanitizér Ezsani je ponúkaný prostredníctvom prebiehajúcej startup kampane na portáli Kickstarter. Balenie s malou fľašou stojí 48 CAD (asi 32,30 EUR), zatiaľ čo balenie s veľkou fľašou má cenovku 56 CAD (okolo 37,69 EUR). Kompletné balenie s malou aj veľkou fľašou sa dá získať za 60 CAD (približne 40,38 EUR). Doprava je naplánovaná na október 2021.