Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Cradle ’n Swing: Kolíska ovládaná cez telefón

Cradle ’n Swing: Kolíska ovládaná cez telefón
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 2. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Uspať dieťa býva náročné a pre zaneprázdnených, či unavených (alebo aj lenivých) rodičov je tu pomôcka v podobe automatickej motorickej kolísky Smart Connect Cradle 'n Swing od spoločnosti Fisher Price, ktorú rodičia môžu ovládať prostredníctvom svojho mobilného zariadenia.

V prípade, že rodič začuje, že jeho dieťa začne plakať a práve vykonáva inú činnosť alebo je ďaleko od neho, môže pomocou aplikácie vo smartfóne, či tablete jednoducho nastaviť aby sa kolíska začala sama hojdať a upokojila dieťa. Vzdialené ovládanie z mobilného zariadenia má dosah približne 50 metrov od kolísky.

Z nastavení si môže používateľ vybrať spomedzi šiestich rýchlostí pre hojdanie a môže zadať zariadeniu príkaz, aby sa spustila jedna zo 16-tich nahraných skladieb, vhodných pre upokojenie dieťaťa. Okrem skladieb má používateľ na výber aj z troch nahraných zvukov prírody. Nad kolískou sú umiestnené rotujúce hračky v podobe troch rôznofarebných vtákov, ktoré môžu v tme svietiť.

Cradle 'n Swing

Stojan pre kolísku má v sebe zabudované ovládacie tlačidlá pre prípad, že používateľ nemá pri sebe mobilné zariadenie. Smart Connect Cradle 'n Swing sa dá zvesiť zo stojana a funguje tak ako tradičná kolíska, pričom dieťa môžete ručne hojdať zo strany na stranu alebo z predu do zadu.

Kolíska sa napája buď prostredníctvom pripojenia do zásuvky elektrickej siete alebo pomocou štyroch batérií typu D.

Cradle 'n Swing