Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtové slúchadlá Beoplay H5 transformujú zvuk podľa svojho okolia

Bezdrôtové slúchadlá Beoplay H5 transformujú zvuk podľa svojho okolia
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 7. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Bang & Olufsen rozširuje svoj rad slúchadiel Beoplay o nové bezdrôtové slúchadlá do uší s názvom Beoplay H5. Slúchadlá sú vybavené Bluetooth 4.2 a procesorom DSP pre digitálne spracovanie zvuku, ktorým je podľa výrobcu vstupnou bránou pre dynamické vyladenie zvuku. Používatelia si môžu slúchadlá prepojiť s mobilnou aplikáciou a prepínať medzi rôznymi profilmi podľa toho, v akom prostredí sa práve nachádzajú.

Sprievodná mobilná aplikácia Beoplay pre operačné systémy Android, iOS a hodinky AppleWatch obsahuje množstvo špeciálne vyladených profilov. Každý profil je určený pre počúvanie v inom prostredí, či už je to posilňovňa, cesta do práce alebo domáce počúvanie. Samozrejme nechýba možnosť vlastného nastavenia. Aplikácia poskytuje plnú kontrolu nad tonalitou a zvukovým obrazom.

Bezdrôtové slúchadlá Beoplay H5 sú vybavené Bluetooth 4.2 a DSP procesorom pre digitálne spracovanie zvuku

Aplikácia sa dá navyše použiť pre sledovanie stavu nabitia batérie, ktorej výrobca dodal impozantnú výdrž až päť hodín na jedno nabitie. Na slúchadlách pritom nenájdete žiaden microUSB port, pretože sa batéria nabíja umiestneným slúchadiel do nabíjacieho bloku pomocou vstavaných magnetov.

Bezdrôtové slúchadlá do uší Beoplay H5 sa vďaka sprievodnej mobilnej aplikácii dajú nakonfigurovať na rôzne prostredie, v ktorom sa pri počúvaní nachádzate

Bezdrôtovým slúchadlám Beoplay H5 pomáhajú niektoré dizajnové prvky, aby mohli vyniknúť nad inými. Magnety napríklad umožňujú používateľovi, aby ich spojil a nosil na krku, keď ich nepoužíva, čo pomáha zaistiť, že sa slúchadlá nestratia. Keď sa slúchadlá spoja, ich prehrávanie sa automaticky vypne, aby sa šetrila ich batéria.

Slúchadlá Beoplay H5 sú spojené káblom, ktorý je obalený špeciálnym textilom pre pohodlné nosenie

Samotný kábel je zapuzdrený v oplátenom textile, ktorý je navrhnutý tak, aby bol kábel pohodlný na koži a aby sa zabránilo znečisteniu alebo potu sa dostať k elektronike. Kryt slúchadiel je vyrobený z textúrovaného kaučuku a plastickej hmoty, s hliníkom na vrchole. Tak ako pri kábli, aj slúchadlá zabraňujú vlhkosti sa dostať k citlivej elektronike vo vnútri.

Používatelia budú mať v balení sedem rôznych krytov, kde nechýba športovo optimalizovaná pena a bežné silikónové povrchy. Bezdrôtové slúchadlá do uší Beoplay H5 sú k dispozícii na objednávku za cenu 249 dolárov.

Bezdrôtové slúchadlá do uší Beoplay H5 v elegantnom dizajne poskytnú na jedno nabitie až 5 hodín zábavy