Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Batohy Seeker a držiaky na bicykle pre dobrodruhov s GoPro kamerami

Batohy Seeker a držiaky na bicykle pre dobrodruhov s GoPro kamerami
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 7. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Akčné kamery GoPro poskytujú používateľom zaujímavé zábery počas ich adrenalínových aktivít. Spoločnosť GoPro vydala nový batoh Seeker spolu s dvomi držiakmi na bicykel, ktoré amatérskym aj profesionálnym dobrodruhom umožnia jednoduchší prenos a záznam zo svojich akčných kamier.

Výrobca do dizajnu batohu Seeker integroval držiaky pre akčné kamery GoPro. K dispozícii sú tri držiaky vhodne zakomponované do dizajnu batohu tak, aby dosiahli rovnakého efektu, ako keď sa snažil používateľ k batohu pripevniť kameru cez vlastný držiak. Držiaky sú na prednej strane hrudného a ramenného popruhu pre zachytenie záberov v rovnakom smere, v akom nositeľ cestuje. Voliteľný trojcestný bočný držiak zase otvára priestor pre zaujímavé vyvýšené zábery cez rameno, smerujúce do strany alebo zozadu batoha.

Batohy Seeker GoPro sú vybavené držiakmi pre akčné kamery, ktoré dokážu aj ochrániť pre nepriaznivým počasím

Hoci sú akčné kamery GoPro navrhnuté ako robustné zariadenia s dlhou životnosťou, je interiér batohu Seeker navrhnutý tak, aby boli kamery, karty a držiaky v bezpečí. Spodný priestor pritom pojme päť kamier GoPro v nepremokavých puzdrách a je tam tiež priestor pre vodný vak s objemom 2 litre. Navyše je batoh tiež odolný voči vode. Ceny batohu Seeker pre akčné kamery GoPro sa začínajú od 149,99 libier.

Batoh Seeker má špeciálny priestor pre uloženie piatich GoPro kamier vo vodeolodnom puzdre

Nové cyklistické držiaky GoPro sú vyrobené z hliníka a navrhnuté tak, aby ponúkli jedinečné pohľady na jazdu bez pridania príliš veľkej váhy. K dispozícii je sedlový koľajnicový držiak, ktorý sa uchytí pod sedlo a poskytne kamere GoPro zadnú perspektívu vašej jazdy na bicykli.

Koľajnicový držiak kamery GoPro na bicykel sa umiestni pod sedlovku

Druhý držiak Pro Handlebar Mount je viacej univerzálny, dá sa namontovať na riadidlá, sedlovku alebo na tyč rámu bicykla. Uchytenie môže maž priemer medzi 22,2 a 35 milimetrami. Vďaka rotačnej platforme môže používateľ vyladiť uhol v závislosti na tom, v akej polohe je namontovaná akčná kamera. Koľajnicový držiak pod sedlovku stojí 39,99 dolárov a univerzálny držiak Pro Handlebar Mount stojí 59,99 dolárov.

Univerzálny držiak Pro Handlebar Mount sa dá pripevniť na riadidlá, sedlovku či rám bicykla