Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Samsung predstaví v rámci IFA 2016 európsku edíciu chladničiek Family Hub

Samsung predstaví v rámci IFA 2016 európsku edíciu chladničiek Family Hub
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 8. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung Electronics oznámila v rámci berlínskeho veľtrhu IFA 2016 predstavenie novej európskej edície vysoko oceňovaných chladničiek Family Hub. Nová dvojdverová chladnička ponúkne chladiaci oddiel hore a mrazničku v spodnej časti. Samsung tak reaguje na dopyt európskych domácností po tomto obľúbenom usporiadaní.

Európska edícia je rovnako ako pôvodný model Family Hub vybavená exkluzívnou technológiou chladenia Samsung Twin Cooling Plus™, ktorá oddeľuje prúdenie vzduchu zvlášť pre mrazničku a chladničku. Tým je zaistená optimálna vlhkosť a teplota prostredia pre zachovanie dokonalej kondície potravín. Technológia Precise Chef Cooling™ minimalizuje teplotné výkyvy, ktoré sa pohybujú iba v rozmedzí ± 0,5 stupňa. Tieto dve technológie sú zárukou čerstvosti potravín, pre ktorú sú kľúčové práve konštantná teplota a optimálne prúdenie a vlhkosť vzduchu bez miešania sa pachov.

Tri vnútorné kamery robia snímky obsahu chladničky zakaždým, keď sa zatvoria jej dvere. Užívateľ má tak prostredníctvom svojho smartfónu vždy prehľad o zásobách potravín a môže ich kedykoľvek a odkiaľkoľvek skontrolovať. Majitelia Family Hub môžu tiež sledovať dáta spotreby všetkých uchovávaných potravín, stačí len, aby pri vkladaní potravín do chladničky zadali počet dní zostávajúcich do ich expirácie. Doba je automaticky odpočítavaná a všetky podrobnosti si užívateľ môže skontrolovať prostredníctvom aplikácie Food Reminder app na dotykovom displeji umiestnenom na dverách chladničky.

Samsung na veľtrhu IFA 2016 predstaví európsku verziu chladničky Family Hub

Ďalší prielom do tradičného rodinného života prináša Family Hub vďaka možnosti Online nákupov. V Európe Samsung uzavrel partnerstvo s rôznymi e-shopmi s potravinami, ako sú Eataly, Supermercato24 a coop@home. Okrem toho je k dispozícii prístup k exkluzívnym receptom, ktoré vytvoril Club des Chefs spoločnosti Samsung, k receptom najsťahovanejšej aplikácie s receptami na svete All Recipes, alebo Whisk a CHEFKOCH.DE.

Na dverách chladničky je umiestnený 21,5" dotykový displej, ktorý slúži tiež ako interaktívna rodinná nástenka. Prostredníctvom aplikácie Samsung Smart Home app môžu členovia rodiny zdieľať fotografie a poznámky, a to okamžite a odkiaľkoľvek. Ďalej je možné s chladničkou synchronizovať svoje kalendáre a zdieľať svoje denné rozvrhy s ostatnými prostredníctvom aplikácie Sticki app.

Kuchyňa býva často centrom domácnosti a miestom stretávania sa jej členov, a preto nechýbajú ani prvky pre domácu zábavu. Konkrétne je na jej obrazovke možné sledovať TV vďaka funkcii TV Mirroring, alebo je možné do jej reproduktorov streamovať obľúbenú hudbu.

Dvojdielna chladnička Samsung Family Hub je vybavená dotykovým 21,5 palcovým displejom

Family Hub je zásadným prvkom úsilia spoločnosti Samsung pri transformácii kuchyne. Okrem tradičnej role pri príprave a skladovaní potravín hrá chladnička zásadnú úlohu v oblasti rodinnej komunikácie, zábavy a smart home služieb. Vďaka týmto funkciám táto novinka pretvára kuchyňu v ideálny priestor pre trávenie času s rodinou.

„Chladničku sme navrhli na základe požiadaviek európskych rodín a podľa súčasného modelu chodu domácnosti,“ povedal Suh Byung-Sam, riaditeľ divízie domácich spotrebičov spoločnosti Samsung. „Predstavujeme bezkonkurenčné technológie a funkcie, ktoré umožňujú prepojiť spotrebiče aj členov domácnosti a skutočne ladia s európskym životným štýlom. Chceme aj naďalej zostať na špičke výrobcov spotrebnej elektroniky, a tak prinášame presne to, na čom Európanom záleží.“

Stánok spoločnosti Samsung Electronics bude na veľtrhu IFA 2016 umiestnení v Level 2 City Cube Berlin od 2. do 7. septembra.

Samsung na veľtrhu IFA 2016 predstaví európsku verziu chladničky Family Hub

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)