Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hodinky Asus ZenWatch 3 sa chvália novým procesorom a extra záložnou batériou

Hodinky Asus ZenWatch 3 sa chvália novým procesorom a extra záložnou batériou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 8. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Počas prvého dňa veľtrhu IFA 2016 v Berlíne predstavila spoločnosť Asus nové inteligentné hodinky ZenWatch 3 v elegantnom spracovaní v bronzovej, striebornej alebo ružovo zlatej farbe s možnosťou výberu kožených alebo gumených remienkov v tmavo hnedej a svetlo béžovej farbe.

Veľký hranatý displej nahradil luxusne vyzerajúci 1,39 palcový kruhový AMOLED displej, ktorý zobrazuje 287 bodov na palec. Hodinky sú hrubé 9,95 milimetra a displej je chránený proti poškriabaniu a odieraniu jemne zakriveným sklom Corning Gorilla Glass.

Používateľ má na výber z viac ako 50tich unikátnych ciferníkov, z ktorých niektoré podporujú widgety pre zobrazenie užitočných informácií, ako je napríklad aktuálne počasie, počet prejdených krokov, alebo oznámenia o zmeškaných hovoroch. Ciferník sa mení prostredníctvom aplikácie ZenWatch Manager vo smartfóne.

Spoločnosť Asus predstavila nové inteligenté hodinky ZenWatch 3 s kruhovým displejom

Podľa výrobcu v hodinkách ZenWatch 3 vydrží batéria s kapacitou 340 mAh až dva dni na jedno nabitie. No ak potrebujete viac, môže pomôcť ako doplnok záložný akumulátor s kapacitou 200 mAh, ktorý sa pripája k zadnej strane hodiniek. Extra batéria spraví hodinky trocha robustnejšími, no aj tak nie sú príliš hrubé na nosenie.

Hodinky Asus ZenWatch sa môžu pochváliť aj tým, že sú ako jedny z prvých poháňané novým procesorom Snapdragon Wear 2100. Ten prichádza s novou technológiou HyperCharge, vďaka ktorej sa hodinky dajú nabíjať veľmi rýchlo. Niečo také poznáme zo sveta smartfónov, no teraz sa táto technológia dostáva aj k inteligentným hodinkám. Pre nabitie 60 percent kapacity batérie tak postačí len 15 minút.

Spoločnosť Asus predstavila nové inteligenté hodinky ZenWatch 3 s kruhovým displejom

ZenWatch 3 bežia na operačnom systéme Android Wear a sú kompatibilné s mobilnými telefónmi so systémom Android a iOS. Hodinky sú samozrejme odolné voči vode, a to v kategórii IP67.

Nové inteligentné hodinky Asus ZenWatch 3 budú dostupné vo vybraných krajinách Európy a v USA niekedy v októbri. Ich cena bola stanovená na 229 Eur.