Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bežecké hodinky Apple Watch Nike+ budú dostupné už tento piatok

Bežecké hodinky Apple Watch Nike+ budú dostupné už tento piatok
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Apple oznámila vydanie svojej špeciálnej edície inteligentných hodiniek Apple Watch Nike+, ktoré sú zamerané najmä na bežcov a aktívnych športovcov. Hodinky budú dostupné už tento piatok, 28. októbra.

Edícia inteligentných hodiniek Nike+ sa môže pochváliť vstavaným GPS modulom, monitorom srdcového tepu, vode odolnosťou až do hĺbky 50tich metrov a poriadne jasným displejom, ktorý je dobre čitateľný aj na priamom slnku. To všetko poháňa dvojjadrový procesor a operačný systém watchOS 3.

Unikátnym doplnkom tejto vlajkovej lode hodiniek je náramok Nike Sport (v podstate perforovaná verzia náramku Apple Watch Sport) spolu s dvomi exkluzívnymi a prispôsobiteľnými ciferníkmi Nike. Bonusom je aj predinštalovaná aplikácia Nike+ Run Club.

Spoločnosť Apple oznámila dostupnosť svojich inteligentných hodiniek Apple Watch Nike+

Hodinky Apple Watch Nike+ sú navrhnuté tak, aby mohli byť primárne používané ako fitness monitorovacie zariadenie. K tomu je prispôsobený aj ich syntetický remienok, ktorý je dierovaný pre zabezpečenie väčšej prievzdušnosti. Pokiaľ ste však už majiteľom klasických hodiniek Apple Watch z druhej série, netreba zúfať, pretože stále máte možnosť si bezplatne stiahnuť aplikáciu Nike+ Run Club, ktorá sleduje a ukladá vašu osobnú históriu bežeckých výkonov.

Nevýhodou novej edície Apple Watch Nike+ môže pre niektorých bežcov byť absencia výškomera. Takže pokiaľ je sledovanie výšky dôležitou súčasťou vášho behu, edícia hodiniek Nike+ vás nezbavia nutnosti používania smartfónu počas behu.

Hodinky Apple Watch Nike+ sú primárne navrhnuté pre bežcov

Rovnako ako ostatné hodinky Apple Watch, aj edícia Nike+ bude k dispozícii v dvoch veľkostiach ciferníka. 38 milimetrová verzia bude stáť 369 dolárov, zatiaľ čo 42 milimetrová verzia dostala cenovku 399 dolárov. Inteligentné bežecké hodinky Apple Watch Nike+ budú k dispozícii od 28. októbra v štyroch štýlových farebných prevedeniach.

Bežecké hodinky Apple Watch Nike+ budú dostupné v štyroch štýlových farebných prevedeniach