Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Pracovný stolík Nomad sa dá ľahko zložiť a prenášať v batohu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 11. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V posledných rokoch veľa ľudí objavilo radosť z práce na diaľku z iných miest, ako je ich oficiálne pracovisko. Nový stolík s názvom Nomad Desk bol navrhnutý s ohľadom na takýchto ľudí, pretože sa dá ľahko zložiť a prenášať v batohu.

Toto zariadenie z dielne francúzskych vývojárov by okrem ľudí pracujúcich na diaľku, ktorí chcú tráviť pracovný deň v parku, mohli využívať aj ľudia, ktorí vykonávajú terénne štúdie, predávajú vstupenky na podujatiach, pracujú na projektoch v prírode alebo inak potrebujú kompaktnú, skladnú a vyvýšenú pracovnú dosku.

Skladací pracovný stolík Nomad Desk.

Skladací pracovný stolík Nomad Desk má rám vyrobený z eloxovaného hliníka a teleskopické nohy, zatiaľ čo pracovná plocha je vyrobená z priehľadného plexiskla. Nastaviteľné nohy s polyuretánovými úchytmi spolu s mechanizmom naklonenia až do 180 stupňov umožňujú, aby bol stolík v rovine, aj keď je postavený na šikmej ploche.

Skladací pracovný stolík Nomad Desk.

Pomocou systému uvoľnenia jedným tlačidlom možno rýchlo nastaviť výšku stolíka v rozsahu od 25 do 110 centimetrov, takže ho možno používať ako stolík na sedenie alebo na státie. Keď je čas sa zbaliť, jeho nohy sa zasunú a pracovná plocha sa dá zložiť na polovicu, pričom ju pomáhajú držať magnety.

Pracovná doska poskytuje v otvorenom stave plochu s rozmermi 75,8 x 27,8 centimetra a celý stolík sa zloží do balíka s rozmermi 37,5 x 27,8 x 7,5 centimetra. Výrobca tvrdí, že jeho hmotnosť je 3,5 kilogramu a unesie maximálne úžitkové zaťaženie približne 7 kilogramov.

Skladací pracovný stolík Nomad Desk.

Skladací pracovný stolík Nomad Desk je momentálne súčasťou startup kampane na portáli Indidegogo. Získať sa dá od 199 EUR, pričom plánovaná maloobchodná cena je 319 EUR. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať v júni 2023.

Skladací pracovný stolík Nomad Desk.