Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Forum je mocný prezentačný nástroj, ktorý sa zmestí do vrecka

Forum je mocný prezentačný nástroj, ktorý sa zmestí do vrecka
Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
20. 7. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prezentácie a porady sú neodmysliteľnou súčasťou korporátneho a kancelárskeho života. Prosto ak máte dajaký nápad, či riešenie, musíte ho kolegom zmysluplne podať. Teraz však nebudeme hovoriť o softvérových riešeniach, tých je neúrekom, ale o poctivom kusu hardvéru.

Hlavným problémom pri prezentáciách nebýva počet ľudí, hoci aj ten hrá svoju rolu, ale množstvo rôznych zariadení. Ak sa takáto prezentácia deje pravidelne na tom istom mieste, časom sa všetko vyladí. No čo však v prípade, ak musíte za poslucháčmi, či skôr divákmi cestovať? Ideálne by bolo také zariadenie, ktorému je jedno aké platformy, alebo hardvér používajú jednotlivý účastníci prezentácie. A firma Fassetto z USA tvrdí, že také riešenie má.

Mobilný prezentačný nástroj Fassetto Forum.

Nazvala ho Forum a je to naozaj maličké zariadenie. S rozmermi kreditnej karty a pri hrúbke len 7,8 milimetra ho naozaj môžete vziať kamkoľvek. Hoc aj do terénu. Firma rozbehla kampaň na Indiegogo a svoje očakávania prekročila takmer dvojnásobne. Čo značí, že trafili túžbu, či skôr potrebu zákazníka. Teraz však k samotnému zariadeniu.

Dokáže spojiť akýchkoľvek 25 zariadení, ktoré musia spĺňať len dve podmienky. Musia mať Wi-Fi a musia byť schopné spustiť dajaký prehliadač. Do tejto kategórie spadajú vlastne takmer všetky komunikačné zariadenia, tablety, notebooky, či smartfóny. Na vás ako prezentujúcom je už len povedať ostatným účastníkom konferencie prístupové heslo na Forum. Takéto riešenie dokonca umožňuje aj interaktívnu prezentáciu, pri ktorej vám môžu na vaše otázky diváci priamo odpovedať. A samozrejme aj vypĺňať tak populárne ankety.

Mobilný prezentačný nástroj Fassetto Forum.

Druhou možnosťou je samostatná prezentácia. Tu sa vizionári z Fasetto tiež celkom pochlapili. Forum totižto umožňuje rozdeliť prezentáciu na tri obrazovky, či teda obrazové platformy. Tak napríklad premietate na plátno, na monitore bežia výsledky ankety a cez váš notebook si môžete nebadane sledovať vlastné poznámky. Zariadení tohto typu je na trhu viacero, ale máloktoré sa dokáže pochváliť takou všestrannosťou a kompaktnosťou.

Všetko sa však ukáže až v novembri 2018, keď Forum príde do predaja.

Mobilný prezentačný nástroj Fassetto Forum.