Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Xerox sa drží na špici vo firemných riadených tlačových službách

Xerox sa drží na špici vo firemných riadených tlačových službách
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Xerox upevnila svoju vedúcu pozíciu v oblasti riadených tlačových služieb (MPS). Deviatykrát v rade sa dostala na čelo rebríčka v správe o celosvetovom trhu s riadenými tlačovými službami vypracovanými spoločnosťou Quocirca.

Technológia ConnectKey od Xeroxu navzájom prepája fyzický a digitálny svet a z tradičných tlačových zariadení robí rýchlych asistentov, ktorí riešia potreby spojené s modernou dobou a komunikáciou. Personalizované automatizované pracovné postupy, prístup do cloudu na jeden klik, prepojené tlačiarne s mobilným zariadením, aplikácie robené na zákazku a viacúrovňové bezpečnostné prvky pomáhajú vylepšovať užívateľskú produktivitu, efektívnosť a informačnú bezpečnosť.

Xerox pomáha zákazníkom dosahovať strategických cieľov

 

Zákazníkom Xeroxu v oblasti riadených tlačových služieb sú aj naďalej poskytované uchopiteľné nástroje, ktoré im vďaka riadenej tlači môžu pomôcť dosahovať strategické ciele. Napríklad spoločnosti Goldcar, ktorá je lídrom v oblasti prenájmu automobilov v Španielsku a Portugalsku, pomohli riadené tlačové správy zvýšiť flexibilitu a znížiť náklady a umožnili tak dosiahnúť ciele spojené s geografickou expanziou a zdravým rastom.

Ponuka riadených tlačových služieb je navrhnutá tak, aby vyhovovala komplexným potrebám ako veľkých spoločností, tak malých a stredne veľkých podnikov prechádzajúcich z využívania papiera k digitálnym formám. Technológia typu platformy DocuShare umožňuje existenciu základných atribútov modernej kancelárie: mobilitu práce, spoluprácu, intuitívny dátový manažment a automatizáciu časovo náročných procesov. Nástroje ako User Analytics Service odhaľujú cenné informácie o využití tlačiarne a identifikujú možnosti automatickej digitálnej transformácie.

Dokumentová a dátová bezpečnosť aj naďalej zostávajú dôležitou súčasťou ponúk sféry MPS od Xeroxu. „Xerox má silný balík bezpečnostných služieb a nástrojov, ktoré sú neoddeliteľne spojené so zmluvami o riadených tlačových službách. Vrstvený prístup bezpečnosti zahŕňa služby zhodnocovania nebezpečia, rozvoja bezpečnostnej politiky, dodržiavania bezpečnosti, opravy problémov a užívateľskú analytiku ,auditovanie a sledovanie,“ ďalej uvádza správa spoločnosti Quocirca.

Správa spoločnosti Quocirca tiež ponúka nezávislé zhodnotenie škály vybraných poskytovateľov riadených tlačových služieb a na základe zákazníckeho prieskumu načrtáva kľúčové trendy tejto sféry.

Závery zhŕňajú:

● Rozšírenie zmlúv MPS o služby digitálneho pracovného postupu môžu podnikom pomôcť s ďalším zvyšovaním efektivity a vylepšovaním produktivity. Celkovo už 84 % organizácií do svojich procesov zahrnulo digitálne procesy nevyžadujúce spotrebu papiera.

● MPS sú kľúčovým atribútom urýchľujúcim digitálnu transformáciu cez implementáciu digitalizácie a automatizácie pracovného postupu.

● Kvalita služieb a bezpečnosť sú hlavnými dôvodmi pre implementáciu MPS.

● Takmer polovica (49 %) organizácií sa stotožnila s tým, že bezpečnosť v oblasti tlače je dôležitá pre ich celkovú stratégiu bezpečnosti v oblasti informácií.

Xerox sa drží na špici vo firemných riadených tlačových službách

(Zdroj: Tlačová správa Xerox)