Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Štúdiové slúchadlá V-Moda M-200 kladú dôraz na verný zvuk

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 11. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Talianska spoločnosť V-Moda vytvára slúchadlá v neštandardnom dizajne, ktorý nemusí zaujať každého, no tieto slúchadlá sa môžu pochváliť slušnými zvukovými parametrami. Do portfólia výrobcu teraz pribudli profesionálne štúdiové slúchadlá M-200, ktoré sú špeciálne upravené pre hudobníkov a tvorcov zvukového obsahu.

Predchádzajúce modely slúchadiel z dielne spoločnosti V-Moda prišli s basovým zvukom, vďaka ktorému sú obľúbené medzi DJ-mi. Nové štúdiové slúchadlá M-200 však podľa vyjadrenia výrobcu prinášajú profesionálom „plný, rafinovaný a priestranný zvuk s priezračnou čistotou“. Slúchadlá M-200 sa v tomto ohľade môžu pochváliť certifikáciou Hi-Res Audio, ktorú im udelila organizácia Japan Audio Society.

Profesionálne štúdiové slúchadlá V-Moda M-200.

Slúchadlá sú vybavené 50 mm neodymovými meničmi s CCAW (cievka s hliníkovým drôtom s medeným povrchom) pre vyvážený rozsah tónov od 5 Hz až do 40 kHz. Ku kvalitnému zvuku prispieva aj impedancia 30 ohmov, spolu s citlivosťou až 101,5 dB. Klapky na uši sú majú pritom dostatok vnútorného priestoru pre poskytnutie priestrannejšieho zvuku. Veľké odnímateľné penové vankúše s magnetickou pamäťou sú pokryté umelou kožou odolnou voči potu. Široká flexibilná čelenka, spájajúca obe klapky, je opísaná ako prakticky nezničiteľná a navrhnutá s ohľadom na dlhé nosenie.

Profesionálne štúdiové slúchadlá V-Moda M-200.

Štúdiové slúchadlá M-200 sú navyše skladacie, takže ich používateľ môže zložiť na zlomok ich bežnej veľkosti a prepravovať ich v dodávanom tvrdom obale. Súčasťou balenia je aj jednostranný vyvážený zvukový kábel pre zlepšenie pomeru signálu voči šumu, čo je dôležité pre mixovanie a produkciu hudby. Po skončení nahrávania môže používateľ tento vyvážený kábel vymeniť za kábel SpeakEasy s jedným tlačidlom a zapojiť ho do jack konektoru v smartfóne. Tkato môže počúvať obľúbenú hudbu alebo telefonovať pomocou vstavaného mikrofónu. K dispozícii sú aj vymeniteľné vonkajšie kryty slúchadiel, ktoré prinášajú rozsiahle možnosti prispôsobenia podľa vlastného štýlu.

Nové profesionálne štúdiové slúchadlá V-Moda M-200 sú teraz k dispozícii za cenu 350 euro.

Profesionálne štúdiové slúchadlá V-Moda M-200.