Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Surveillance Station 8.1 Beta: Komplexné riešenie pre obchody a domácnosti

Surveillance Station 8.1 Beta: Komplexné riešenie pre obchody a domácnosti
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology oznámila dostupnosť verzie beta služby Surveillance Station 8.1 a pozýva záujemcov o testovanie z celého sveta k účasti v testovacom beta programe. Oficiálne vydanie služby Surveillance Station 8.1 tak bude obsahovať cennú spätnú väzbu a pripomienky od skúsených používateľov.

„Vďaka metóde archivovania vzdialených záznamov a integrácii systému POS a videí ponúka služba Surveillance Station 8.1 Beta kompletné riešenie pre obchodné reťazce. Na základe integrácie s domácimi telefónmi a schopnosti automatického prepínania medzi rôznymi úrovňami zabezpečia pomocou funkcie Geografické ohraničenie prináša služba Synology Surveillace Station 8.1 Beta ten najpohodlnejší spôsob zabezpečenia domácim používateľom“, uviedol Ruby Lin, produktový manažér spoločnosti Synology Inc. „Sprístupnenie technológie akcelerácie GPU významne znižuje využitie CPU a zabezpečuje plynulejšie zobrazenie videa a používatelia si tak môžu vychutnávať neskutočne rýchly výkon služby Surveillance Station 8.1 Beta.“

Synology Surveillance Station 8.1 Beta: Komplexné riešenie pre obchody a domácnosti

Služba Surveillance Station 8.1 Beta obsahuje nasledujúce nové funkcie:

Vzdialená archivácia nahrávok: Určená k vyriešeniu problémov vznikajúcich vo väčšine obchodných reťazcov, v ktorých je priestor na úložisko v jednotlivých pobočkách obmedzený. Používatelia môžu prispôsobiť dobu nahrávania a typ udalostí, ktoré sa budú archivovať v centrále spoločnosti a využívať tak úložisko centrály, alebo nastavením doby spustenia úloh archivovania a obmedzením využitia šírky pásma zabrániť archivačným úlohám, aby narušovali bežnú činnosť siete.

Integrácia systému POS: Obchody môžu od teraz monitorovať transakcie pomocou zodpovedajúcich videí a rýchlo riešiť spory okolo transakcií vyhľadávaním historických záznamov prostredníctvom intuitívneho rozhrania. Používatelia taktiež môžu prispôsobiť upozornenie na udalosti v prípade neobvyklých transakcií alebo využívať funkciu Pravidlo akcie.

Integrácia kamery domáceho telefónu Intercom: Kamery domáceho telefónu predstavujú zariadenia s bohatými funkciami vrátane sledovania pomocou videa, vonkajšiu prevádzku pri dverách a zámkoch, obojsmerný zvuk a ďalšie funkcie. Okrem týchto funkcií a možnosti vyhľadávania historických záznamov v službe Surveillace Station môžete taktiež využívať obojsmerný zvuk a jednorazový manuálny prístup pomocou aplikácie DS cam a komunikovať tak s návštevníkmi bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate.

Synology Surveillance Station 8.1 Beta: Komplexné riešenie pre obchody a domácnosti

Domovský režim: V rámci zabezpečenia domácnosti ponúka služba Surveillance Station 8.1 Beta dve rôzne nastavenia zabezpečenia v závislosti na tom, či sa používateľ nachádza doma alebo nie. Používatelia sa môžu prepínať medzi rôznymi režimami zabezpečenia ručne, na základne časového plánu alebo pomocou funkcie Geografické ohraničenie. Pri prepnutí do iného nastavenia zabezpečenia systém sám upraví zodpovedajúce plány nahrávania, nastavenia upozornení, profily dátového prúdu a aktivuje špecifické pravidlá akcií.

Podpora HTML5: Pri správe služby Surveillance Station už nebudete obmedzení na používanie Surveillance Station Client alebo na inštaláciu plug-in modulov do prehliadačov Internet Explorer a Safari – vďaka podpore HTML5 môžete v službe Surveillance Station 8.1 Beta od teraz prehrávať videá v prehliadači Chrome.

Akcelerácia GPU: Akcelerácia GPU je od teraz podporovaná v aplikácií Surveillance Station Client pre systém Windows. Po aktualizácii na verziu Surveillance Station 8.1 Beta a povolenia možností GPU si začnite vychutnávať extrémny výkon ponúkaný integrovanou grafickou kartou bez nutnosti kúpy ďalšej grafickej karty – táto funkcia významne zníži využitie CPU a súčasne zabezpečí omnoho plynulejšie zobrazenie videa.

Ďalšie informácie o službe Surveillace Station 8.1 Beta sa nachádzajú na webových stránkach www.synology.com/beta/SurveillanceStation_81_beta.

Synology Surveillance Station 8.1 Beta: Komplexné riešenie pre obchody a domácnosti

Dostupnosť

 

Balíček Synology Surveillance Station 8.1 Beta je k dispozícii k stiahnutiu v systéme DSM. Ďalšie informácie o kompatibilite systému DSM, inštalácii balíčkov a vhodných modeloch nájdete na stránkach:

www.synology.com/beta/SurveillanceStation_81_beta/ReleaseNotes/#SurveillanceStation.

(Zdroj: Tlačová správa Synology)